Vi søger 2 erfarne byggesagsbehandlere til Greve Kommune

Greve Kommune, Greve

Om Jobbet


Du vil have fokus på behandling af de større og mere komplicerede sager. Alle i teamet håndterer de forskellige typer af boligbyggerier, lovliggørelsessager, forespørgsler, klager m.v., hvilket også vil indgå blandt dine fremtidige opgaver.

Vi er et velfungerende team med fokus på at styrke sparring, kvalitetsikring og faglig udvikling. Du får mulighed for at være med til at præge denne udvikling sammen med dine kolleger. Vi arbejder hele tiden på at finpudse vores arbejdsgange og med at skabe et dynamisk og fagligt stærkt team til gavn for borgere og virksomheder. I tråd med dette arbejder vi på at kunne se ansøgernes behov, have en klar kommunikation og en høj troværdighed.
Om dig

Vi forventer, at du:

  • Har en uddannelse som bygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt.
  • Har erfaring med myndighedsbehandling af byggesager gerne på erhvervsområdet.
  • Er servicemindet og har forståelse for at balancere myndighedsrollen.
  • Er god til at arbejde selvstændigt og er fagligt velfunderet i områdets lovgivning.
  • Er hurtig til at skabe gode og brugbare resultater.
  • Kommunikerer klart i skrift og tale med alle.
  • Har kørekort til alm. personbil.

Mere om os


Stillingen er placeret i byggesagsteamet, der er en del af enheden for Byg & Miljø. I byggesagsteamet er vi i øjeblikket 8 byggesagsbehandlere og 2 medarbejdere til BBR, matrikulære sager samt oprettelse og afslutning af mindre sager. Enheden for Byg og Miljø er en del af Center for Teknik og Miljø, der består af i alt 4 faglige enheder, som dækker alle kommunens opgaver på det tekniske område.

Vi tilbyder


Ansættelse vil være snarest muligt, men forventeligt pr. 1. august. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og den relevante faglige organisation. Lønnen forhandles i henhold til Ny Løn. For den rette kandidat er der mulighed for et modsvarende tillæg. Arbejdstiden er 37 timer/uge med flex ordning.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte byggesagsbehandler Anders Ryberg Dalum på tlf: 4397 3281 eller Byg & Miljøchef Jørgen Eriksen på tlf: 3070 7751.

Vi afholder samtaler onsdag den 19. juni 2024.

Ansøgningsfrist: 16. juni 2024.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Greve