Leder til nyoprettet afdeling for Plan, Byg og Miljø

Allinge

Plan, Byg og Miljø er et vigtigt og centralt område for både borgere og erhvervsliv på Bornholm, og derfor er der stor interesse for vores område. I det daglig arbejder vi både for at udvikle vores skønne ø og for at beskytte alt det gode, Bornholm har at tilbyde. Lige nu søger vi en leder til Plan, Byg og Miljø i vores nyoprettede Center for Miljø, Plan og Kultur.

Lederen refererer til centerchefen og bliver direkte leder for naturgruppen og de tre ledere for henholdsvis Plan, Byg og Miljø.

Du skal sammen med den øvrige ledelse kunne repræsentere og være ledelsesmæssig indgang til myndighedsområderne. Du må også forvente at skulle være i dialog med medierne, da vores fagområde har stor lokal interesse og bevågenhed.

Om dig

Vi søger en dynamisk leder, som kan bistå med udviklingen af centeret og den service, vi tilbyder det bornholmske erhvervsliv og borgerne på øen. Der er tale om en stilling med mange sager og et til tider stort arbejdspres. Vi har et mål om hele tiden at forbedre vores service over for både erhvervsliv og borgere. Vi ønsker fx at nedbringe sags- og behandlingstiden og løbende give bornholmerne information om status på deres ansøgninger.

Vi har derfor brug for, at du har et skarpt blik for:

  • Optimering og styring af processer og sagsgange
  • Prioritering af opgaver og indsatser
  • Hvordan vi i vores arbejde sikrer, at borgerne føler sig set og hørt - selvom de ikke nødvendigvis får ret – så vi fastholder tilliden til myndighedsfunktionen
  • Hvordan vi kan formidle vores sagsområder og sagsprocesser, så vi er åbne og tydelige over for borgerne, så de ved, hvordan og hvornår de bliver inddraget
  • Hvordan vi balancerer mellem åbenhed og tilgængelighed for borgerne - og plads til arbejdsro og fordybelse for medarbejderne

Vi forventer derudover:

  • At du har erfaring med ledelse og gerne fra en politisk styret organisation
  • At du fortæller hvordan din uddannelse og erfaringer gør dig til den rette til dette spændende job

Om Plan, Byg og Miljø

Plan, Byg og Miljø arbejder for at skabe et endnu bedre Bornholm. Vi elsker vores ø, og vi har et oprigtigt ønske om at være med til at sikre en god udvikling til glæde og gavn for bornholmerne og de tusindvis af besøgende, der hvert år kommer til øen.

Vi er engagerede i vores arbejde, og vi har et godt arbejdsklima, der er præget af humor og højt til loftet - og selvfølgelig af faglig ballast. Vi er en blanding af meget erfarne ledere og medarbejdere – og nye, som stadig er under oplæring. Vi har en god og tillidsfuld ledergruppe, og nu søger vi en leder, der sammen med os, kan lede en travl organisation, hvor det fortsat skal være udviklende og sjovt at gå på arbejde.

Vi forventer, du kan bidrage med faglig indsigt og erfaring med ledelse af ledere. Men vi er åbne for nye perspektiver og nysgerrige på dig, der gerne vil være en del af vores fællesskab, udvikle vores fælles kultur og bidrage til udviklingen af vores kommune.

Center for Miljø, Plan og Kultur består af de tekniske myndighedsområder Plan, Byg, Miljø, natur, Veje og Beredskab. Desuden er vores affaldsselskab BOFA og kultur- og fritidsområderne med bibliotek, kulturskole og kultur og fritidsteamet en del af organisationen.

Bemærk venligst, at alle ledere i kommunen forventes at udarbejde deres personlige ledelsesgrundlag. Du kan læse Centerchef Louise Lyng Bojesens ledelsesgrundlag her [link].

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

Der vil blive indhentet straffeattest ved ansættelse.
Kørekort til personbil er et krav.

Som leder er du ansat uden højeste tjenestetid.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen.

Ansøgningsfrist

22-06-2024

Samtaletidspunkt

i uge 26

Ansættelsesdato

01-09-2024

Kontaktperson

naturchef
Louise Lyng Johansen Bojesen
56922059 / 30181415

Arbejdssted

Plan, Byg og Miljø
,

En arbejdsplads, der binder øen sammen

BRK er en unik kommunal arbejdsplads, fordi øen er en selvstændig region. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som er ansvarsområder danske kommuner normalt ikke varetager. På brk.dk kan du læse mere om kommunen, der med 3.600 ansatte er øens suverænt største arbejdsplads.

BRK er en røgfri arbejdsplads.

Vi hjælper dig på plads

Det er en stor beslutning at flytte til ’solskinsøen’ – derfor står du heller ikke alene med den. Vi har nemlig en tilflytterkonsulent, der hjælper med bolig, job til din ægtefælle og skole- eller fritidstilbud til familiens mindste. Læs mere her.

Ledelse

I BRK har vi tre ledelsesværdier:

#Vi vil borgerne

#Vi sætter retning

#Vi leder sammen,

som er fælles pejlemærker for alle vores ledere.

Se ledelseskonceptet her

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Allinge.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Allinge
  • Lørdag den 22. juni 2024