Rekrutteringsfirma

Head of Operations / Produktionschef

Ebeltoft

Vil du med ombord på en vækstrejse, hvor du kan sætte dit personlig aftryk på den daglige drift hos en virksomhed, som er i rivende udvikling? Så læs mere om denne spændende mulighed.

GreenOil er en virksomhed, der designer, producerer og markedsfører en unik serie af offline oliefiltersystemer. Systemerne bryder med traditionelle metoder til olieoprensning og opnår de højeste standarder for oliefiltrering samtidig med at de giver et attraktivt afkast, reducerer olieforbruget samt løser og minimerer nedbrud.

Jobbeskrivelse:

Stillingen indeholder en bred vifte af operationelle og administrative opgaver, som alle har til formål at effektivisere og optimere driften i forretningen. Du vil være en central figur i at sikre produktivitet og kvalitet på tværs af organisationen.

Du får overordnet ansvar for planlægningen af den daglige drift og vil have ansvar for at alle processer kører effektivt fra ordremodtagelse til forsendelse af varer til rette tid og kvalitet fra produktionen. Du får ansvar for 10 medarbejdere indenfor fagområderne logistik/planlægning, indkøb og produktion - i produktionen er der en teamleder i dagligt virke. Du vil ligeledes have ansvar for lagerstyring og forventes at bidrage til udviklingen af den samlede supply chain. Der vil både være udviklingsorienterede opgaver men også hands-on opgaver hvor der hjælpes til med at udføre den daglige drift.

Dine primære arbejdsområder inkluderer, men er ikke begrænset til:

 • Videreudvikling af logistik/planlægning, supply chain og indkøbsprocesser
 • Ledelse af et dygtigt team og sikre løbende udvikling af medarbejdere
 • Digitalisering af forretningsprocesser, herunder identifikation af områder til forbedring og implementering af løsninger for at optimere processer og sikre større effektivitet
 • Administrering af ERP masterdata
 • Daglige opgaver, hvor du har hands on i form af kundeservice (ordremodtagelse og håndtering), indkøb, planlægning og fordeling af opgaver i afdelingen

Du vil blive en del af ledergruppen.

Kvalifikationer:

Vi forventer at den rette kandidat har en højere uddannelse med solid ballast indenfor logistik, Supply Chain Management, indkøb & produktion - eksempelvis produktionsingeniør, Cand. Merc., Supply Chain Management eller lignende. Samtidig har du en god portion erfaring og baggrund fra en produktionsvirksomhed i en lignende stilling og minimum 3 års erfaring i en lederstilling.

Du skal kunne udvikle og optimere på processer og gerne have en naturlig interesse i kundeservice.

Som profil:

 • Selvkørende med stort personligt drive
 • Dygtig leder som tager ansvar
 • Robust og pligtopfyldende
 • Handlekraftig og målrettet
 • Kan håndtere modstand mod forandringer

Solid erfaring med brug af ERP samt digitalisering og automatisering af processer via ERP vil være et plus, der arbejdes i Business Central 365.

Skal du med på holdet?

GreenOil Standard tilbyder en god mulighed for personlig og faglig udvikling i en ambitiøs og professionel virksomhed, samt en lønpakke efter kvalifikationer.

Kontakt venligst Kent Fredslund Pedersen hos Kleven & Partners Rekruttering, hvis du har spørgsmål, inden du beslutter dig for at søge stillingen. Telefonnummer +45 28 77 00 70.

Søg stillingen ved at trykke på knappen “Søg stillingen”. Kandidater bliver vurderet løbende, så tøv ikke med at tage fat eller søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ebeltoft.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Afdelingsleder
 • Ebeltoft