Souschef i Center for Sundhed og Pleje, Greve Kommune

Greve Kommune, Greve

Som souschef for Sundhed & Pleje kommer du til at få en afgørende rolle i at nytænke og fremtidssikre vores ældrepleje og vores sundhedsfremme. Vi drømmer om en leder, der vil udfordre vores strukturer og hjælpe os med at se nye muligheder, både i den virkelighed vi står i lige nu, men også i fremtiden. Vi skal finde nye måder at skabe mere kvalitet for borgerne samtidig med at vi bruger vores ressourcer så effektivt som muligt. Det har vi brug for dine input og erfaringer til.

Du kommer til at lede et team af 8 erfarne ledere, der er vant til at arbejde sammen og som gerne vil lære fra sig. Vi ønsker os en leder, der kan udfordre os til at se nye måder at gøre tingene på, men som samtidig kender driften af området godt. Vi går op i at du er nysgerrig, fagligt forankret og innovativ. Du behøver ikke at komme med alle svarene, men du skal facilitere, at der bliver vidensdelt og udviklet på tværs af ledergruppen.

Du bliver chef for ’ude’-området, hvor du skal skabe sammenhæng mellem træning, pleje og sygepleje i de indsatser borgerne modtager i eget hjem. Det bliver din opgave at sikre faglighed, sammenhæng og fremdrift gennem en helhedsorienteret tilgang på området. Du bliver også leder for dele af sekretariatet på rådhuset, hvor medarbejdere arbejder med at understøtte området i forhold til kvalitetsudvikling, budgetopfølgning, it og administrative opgaver.

Du kommer til at være i tæt samarbejde med centerchefen. Din rolle består i at oversætte de politiske mål og at bidrage i centerledelsen, så de faglige input kan omsættes til politiske anbefalinger. Stillingen giver derved mulighed for at udfolde både et taktisk og et operationelt perspektiv, og derfor er det vigtigt for os, at du har kommunal eller regional erfaring fra området og både kan lede tæt på og på distancen. Afklaring af den endelige rollefordeling mellem dig og centerchefen sker efter ansættelse og i dialog med dig. Samtidig er det afgørende, at du kan håndtere fagligt svære sager og oversætte mellem praktiserende læger, borgere og pårørende.

Vi er en arbejdsplads præget af godt humør og sammenhold, som vi glæder os til at byde dig velkommen i. Vi har en travl hverdag med mange hasteopgaver, hvor vi hjælper hinanden.

Du kan læse mere om stillingen i jobprofilen som du finder her og du kan læse mere om Center for Sundhed & Pleje på kommunens hjemmeside: www.Greve.dk

Kontakt centerchef for Sundhed & Pleje Martin Nordentoft Rasmussen på tlf. 2055 0986, hvis du har spørgsmål til stillingen. Rekrutteringsprocessen varetages i samarbejde med Rosenbecks. Derfor kan du ligeledes høre mere om stillingen hos Vibeke Rosenbeck på tlf. 31484740.

Vilkår og proces

Stillingen ønsker vi besat pr. 1. august 2024. Lønnen fastsættes efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.

Første samtale afholdes mandag den 17. juni og anden samtale afholdes tirsdag den 25. juni. De ansøgere, der går videre til anden samtale, vil gennemgå personlighedstest hos Rosenbecks mellem første og anden samtale.

Ansøgningsfrist: søndag den 9. juni 2024
Søg stillingen på www.greve.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Greve