Markedschef for Transport

Viby J

Vil du stå i spidsen for den grønne omstilling og digitaliseringen af transportsegmentet hos en af de førende aktører på energimarkedet?

Selvstændigt P/L-ansvar for transportsegmentet

Med vores tætte kunderelationer og flere end 80 Truck Diesel-stationer har vi en solid markedsposition på markedet for brændstofløsninger til transportsegmentet. Bæredygtighed og grøn omstilling er en vigtig del af den fremtidige forretningsmodel og konceptudviklingen. Vi ønsker at fastholde vores position som nøglespiller på fremtidens energimarked og har ambitiøse planer for vækst og udvikling inden for både eksisterende og nye energiområder.

Du har selvstændigt P/L-ansvar, og det er din overordnede opgave at fortsætte udviklingen af en rentabel forretning via salg til både danske og internationale vognmænd i takt med markedsudviklingen og krav om grønnere løsninger – både når det gælder produktudvikling og afsætning.

Du har det ledelsesmæssige ansvar for et erfarent, dedikeret og kompetent transport-team på 14 medarbejdere, som har til huse i Køge. Teamet udgøres af distriktschefer, kædechef, salgsleder samt kundeservice og salgssupport. Du refererer til markedsdirektøren for vores samlede erhvervsmarked, indgår i erhvervsmarkedets ledergruppe og deltager på månedlige ledermøder på OK's hovedkontor i Viby J. Endvidere har du tæt samarbejde med energikoncernens mange relevante kompetencefelter.

KAR+CO hjælper os med rekrutteringsopgaven. Tryk på "Søg stillingen" for at læse meget mere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Viby J