Ledertrainee, [xxxxx], Gistrup

Elev - Gistrup

Få en lederkarriere, der ikke er en hyldevare. Bliv ledertrainee i Superbrugsen Gistrup

Er du klar til at bruge 2 år i skole og praktik på at lære vanvittigt meget om salg og ledelse? Skabe venskaber og komme på vilde skoleophold sammen en masse andre ledertrainees? Så læs videre.

Der er forskel på supermarkeder…
… og det ser du hurtigt, når du starter i Superbrugsen i Gistrup. I Superbrugsen Gistrup er vi ca. 45 medarbejdere, som arbejder sammen om at skabe en super indkøbsoplevelse for vores kunder, og en super arbejdsplads for vores medarbejdere.

Superbrugsen Gistrup ligger ca. 10 km. fra centrum af Aalborg, og har rigtig fine busforbindelser.

Vi ligger i et område med købestærke børnefamilier, og kun et stenkast fra det kommende supersygehus i Aalborg.

Vi var i 2017/18 igennem en genemgribende renovering, og udbygning af butikken, med helt ny slagterafdeling, kæmpe nedkølet Frugt og Grønt afdeling, stor ny vinafdeling, samt moderne højlager og nye personalefaciliteter.

Alt i alt fremstår butikken med de nyeste koncepter, og er i en rivende udvikling.

Din uddannelse som ledertrainee tager 2 år og blander skoleophold og praktik. Til daglig er du en del af et hold kollegaer, der sammen sørger for at butikken er slagsklar og klar til at tage imod vores kunder.

Inden du har set dig om, har kunderne lært dig og dit gode humør at kende. For du lærer hurtigt at gøre en forskel for dem, f.eks. når du kommer med usædvanlige forslag til aftensmaden eller blot tager en hyggesnak med de faste kunder.

Vi brænder for at udvikle mennesker & ledere til vores butikker.

Vi har igennem de sidste 10 år, uddannet 5 ledertrainees der i dag alle besidder lederstillinger i Coop - Skal du være den næste....?

I løbet af uddannelsen lærer du:

  • om drift, disponering og god lagerstyring i løbet af det første år. Og så er du selvfølgelig med på gulvet, så der altid er pænt og fyldt op med friske varer
  • at blive leder. I løbet af andet år er du med til at uddelegere opgaver, holde medarbejdersamtaler, og får lov til at udarbejde koncepter, hvor du har ansvar fra start til slut
  • at styre butikken. Sammen med andre ledertrainees har du 1 uge til at drive en "Case Butik"


Fede skoleophold, når du ikke er i butikken
Du er på 9 skoleophold af 1 uges varighed på en skole i Odense, hvor vi sørger for det hele. Altid sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. Det er et godt break fra dit job i butikken. Her får du merkonomfag og lærer om konceptstyring, personligt lederskab og meget mere.

To af modulerne er helt særlige. Det ene er et outdoor-modul med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er i udlandet, hvor du lærer om butiksindretning og nye koncepter.

Kan du gøre en forskel for Superbrugsen?
Når vi skal bruge en ny leder i vores butikker, håndplukker vi ofte en af vores egne ledertrainees. Så du er klar på at afprøve dine egne grænser og kan se dig selv som leder på sigt. I Superbrugsen møder vores kunder personale, der kender dem. Vi er topprofessionelle, og vi er dygtige fagfolk. Derfor er det vigtigt, at du er åben og har lyst til at lære, så du kan vejlede vores kunder på den bedste måde. Derudover:

  • har du bestået HHX gerne med 5 uger suppleret HGS forløb. Du kan også have en STX/HF/HTX gerne suppleret med op til 10 ugers HGS
  • tager du ansvar og er god til at søge og møde udfordringer
  • er du drevet af lysten til at arbejde med detailhandel, har ordenssans og du skal trives i et aktivt og humørfyldt butiksmiljø med plads til forskelligheder


Interesseret?
For mere information, ring til uddeler Mikkel Olesen på tlf. 9831 4033 eller mobil 2933 9940, eller Souschef Line Starcke Larsen på tlf. 98314033 eller 60896970.

Du sender din ansøgning via "Søg job" senest d. 13. juni 2024.
Vi sigter mod at ansætte til start i Sommeren 2024, men venter også gerne på den rigtige.

I Superbrugsen går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Kom tæt på lokalmiljøet i Danmarks største supermarkedskæde
I Superbrugsen ønsker vi at være tæt på kunderne og være en del af lokalsamfundet. Vores kunder skal kende os og de skal kunne finde varer fra lokale producenter i deres butik, samtidig med, at vi støtter lokale initiativer. I Superbrugsen er der også plads til at prøve nye ideer af og som Danmarks største supermarkedskæde er der masser af udviklingsmuligheder for at skabe din karriere i Superbrugsen.
Bliver du ansat i Superbrugsen bliver du en del af Coop-familien. I Coop er vi 40.000 medarbejdere og har 1000 butikker. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0c28a49a)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butiksmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Gistrup.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butiksmedarbejder
  • Gistrup
  • Torsdag den 13. juni 2024