Rekrutteringsfirma

BUTIKSMEDARBEJDER TIL DELIKATESSE I TORVEHALLERNE, KØBENHAVN

København

Drømmer du om at kombinere din passion for gode økologiske oste, mejeriprodukter, charcuterie mv., med en dynamisk salg- og servicerolle? Kan du give vores kunder og gæster en ekstraordinær god oplevelse, når du byder dem velkommen og når du betjener dem? Og er du samtidig en sympatisk teamplayer?

Om Omegn & Venner
Hos Omegn & Venner har vi fokus på formidlingen af den gode råvare. Vi har i høj grad valgt vores sortiment fra små danske producenter med missionen om at give dem et større fokus, fremme deres salg og dermed eksistens - og ikke mindst fordi, de ganske enkelt laver produkter, som smager bedre.

Lige så meget som vi værner om vores producenters velfærd, værner vi også om vores medarbejdere. Vi forsøger at skabe en arbejdsplads hvor der er rart at være og med plads til at have det sjovt, på trods af, at vi ofte har rigtig travle dage. Vi er et lille team på 5-7 medarbejdere, men også et rummeligt team med høj diversitet og plads til forskelligheder. Og måske er det dig som vi søger til vores team?

Dine primære arbejdsopgaver i rollen er:

 • At give vores kunder og gæster den bedste service under deres besøg i Torvehallerne hos Omegn & Venner
 • At skabe et attraktivt display i vores diske som fylder masser ost- og andre mejeriprodukter, charcuterie og egenproducerede varer, som tiltrækker og inspirerer.
 • At sikre, at butikken altid er pæn, ren og salgsklar, dvs. vareopfyldning, let rengøring og lign.
 • At modtage varer, sætte på plads, samt sikre at vi har tilstrækkelige varer på lager, herunder varebestilling.

Stillingen er på 37 timer pr. uge og med weekendarbejde hver anden uge.

Hvordan bliver du en succes hos os?

Hos Omegn & Venner vægter vi personlighed, gåpåmod og teamplayerdelen meget højt. Derudover er følgende kompetencer en fordel i jobbet:

 • Du har minimum 3 års erfaring inden for butikssalg- og drift eller lign.
 • Du interesserer dig for gode produkter og med fokus på økologi og små producenter.
 • Du har lyst og sans for at øge salget af små producenter og brænder for at fremme deres eksistens.
 • Du har et godt, visuelt blik på opsætning af varer i disken, som virker tiltalende på kunden.
 • Du er udadvendt og imødekommende, så vores kunder altid føler sig taget godt imod.
 • Du har et udpræget servicegen, og går den ekstra mil for både dine kunder og kolleger – de gør nemlig det samme for dig.
 • Du er pålidelig og loyal, og man kan regne med, at når du er på job, så er der styr på tingene, og du igangsætter selv opgaver uden nødvendigvis at have fået dem uddelegeret.

Er det dig, vi mangler i vores team?

Lyder stillingen som noget for dig og kan du matche ovenstående, tilbyder vi en lille hyggelig arbejdsplads i Torvehallerne, hvor sammenholdet er godt og hvor tonen er uformel og ambitionerne høje.

Send din ansøgning samt CV til [email protected]. Vi holder løbende samtaler, så send os din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Administration Sarah Backer Vangsted på [email protected]

.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butiksmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Butiksmedarbejder
 • København
 • Onsdag den 05. juni 2024