Rekrutteringsfirma

Data Scientist til BNR i Risskov

Risskov

Har du passion for operationsanalyse og programmering? Er du dygtig til at tackle optimeringsproblemer og kunne du tænke dig at udvikle algoritmer til ruteplanlægning og optimeret transport. Så er du måske lige netop dén profil vi søger til BNR.

På vegne af vores kunde, BNR, søger vi en dygtig Data Scientist til deres kontor i Risskov nord for Aarhus. BNR har gennem de sidste 30 år været førende inden for servicering af den skandinaviske taxibranche. I lyset af deres vedvarende vækst samt videreudvikling af igangværende og nye projekter, søger de nu en ny medarbejder til at styrke holdet.

Som Data Scientist vil du spille en afgørende rolle i at sikre effektiv on-demand transport for millioner af passagerer årligt. Dine arbejdsområder vil blandt andet være at udvikle, implementere og løbende forbedre algoritmer til planlægning af effektive vognløb og samkørsel. Udover at arbejde med algoritmer vil du også dokumentere deres effektivitet og visualisere nøgleindikatorer for deres præsentation.

Kvalifikationer

 • Interesse for udvikling af algoritmer der øger effektiviteten af on-demand transport ved at beregne optimerede vognløb og muligheder for samkørsler.
 • Erfaring med Java-programmering til at implementere algoritmer i praksis.
 • En PhD eller kandidatgrad inden for Operations Analyse, Anvendt Matematik, Datalogi eller andet relateret.
 • Erfaring med datadatabehandling og datavisualiseringer er en fordel.
 • Erfaring med maskinlæring er en fordel.

BNR tilbyder

 • Et stærkt teknisk miljø med dygtige og kompetente kollegaer, der alle sætter fokus på sparring og kompetenceudvikling.
 • Stor frihed og indflydelse på produkter, som årligt bidrager til effektiv transport af millioner af mennesker.
 • Et godt socialt miljø, hvor der bliver lyttet til alle medarbejderes inputs.
 • En lille organisation som lever af at der er kort fra idé til beslutning.

Vi ser frem til at høre fra dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi står klar til at uddybe denne spændende jobmulighed, der kan være næste skridt i din tekniske udviklingsrejse.

Om BNR
Den platform, som BNR udvikler, håndterer årligt millioner af taxiture og en omsætning for mere end en milliard kroner. Deres android apps er installeret i tusinder af taxaer og deres kundeapp har mere end 500.000 registrerede brugere.

BNR udvikler software ved brug af en bred vifte af teknologier fra backbone server, som er skrevet i C, embedded taxameterkode, Java og mobile applikationer udviklet natively til Android og iOS.

BNR er en mindre udviklingsvirksomhed med 12 ansatte og en stærk økonomi.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Data Manager
 • Risskov