Wellness Receptionist, 10-15 timer om ugen, fast hver 2. weekend, Scandic CPH Strandpark

Scandic Hotels A/S, Kastrup

 • Ansøg senest: 3. juni 2024
 • Kastrup
 • On-site


Har du overblik, er du struktureret og god til at guide vores gæster, så tror vi på, at du er vores nye Wellness Receptionist på Scandic CPH Strandpark. Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og har fokus på detaljerne. Og vi ved, at du får tingene til at ske og gerne sætter overliggeren lidt højere for at skabe den rigtige spa stemning. Du har et skarpt øje for detaljer og for gæsterne og møder dem altid med et smil. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Scandic CPH Strandpark er et fantastisk hotel placeret i mellem by og strand med udsigt over både København, Øresund og lufthavnen. Scandic CPH Strandpark byder på et stort udvalg af rekreative udendørsaktiviteter, og byens centrum kan nås på 12 minutter. Her på hotellet kan vores gæster få en fantastisk oplevelse i vores 300 kvm Wellness og Pool område, som derudover byder på et relaxområde, reception, shop og to behandlingsrum. I varme og hyggelige omgivelser inspireret af stranden og havet, byder hotellet også på roof top bar, restaurant, møde- og konference faciliteter samt 357 hotelværelser.

Opgaver

 • Administration – herunder bookinger, salg, booke vores netværk af behandlere, besvare mails, telefoner etc.
 • World-Class servicering af vores gæster og skabe den helt rigtige Wellness stemning
 • Daglig drift og vedligehold af Wellnessområde – fx. måle PH værdi og klor, folde håndklæder og sørge for lokalerne hele tiden fremstår lækre og imødekommende for vores gæster
 • Være med til at planlægge, koordinere og afvikle events, rundvisninger etc. og samarbejde med hotellets øvrige afdelinger


Nogle af vores medarbejdere


Victor Vinther Greising Petersen

Receptionist

"Hos Scandic excellerer vi ved, at vi i et tæt samarbejde på tværs af vores afdelinger formår at skabe mindeværdige øjeblikke, hvor vores gæster er i centrum."

Million Gebrhiwet

Receptionistelev

"At være elev hos Scandic har givet mig en unik mulighed for at udvikle mit kendskab til hotelbranchen og evnerne til at give vores gæster en uforglemmelig oplevelse af god service."

Line Beck-Fischer

Marketing Manager

"Scandic er et brand, der konstant udvikler sig med et stort fokus på oplevelser, innovation og bæredygtighed. Kulturen og kollegaerne er en klasse for sig."

Dine kvalifikationer


Hvem er du

 • Du har erfaring fra og interesse inden for SPA/Wellness behandlingsverdenen
 • Du er altid synlig og tilgængelig for vores gæster
 • Du har lyst til at overgå vores gæsters forventninger og sætter en ære i altid at levere høj kvalitet
 • Du motiveres af at optimere processer og procedurer og kan sætte dig selv i gang
 • Du behersker IT helt ud i fingerspidserne, og det vil være en fordel, hvis du har kendskab til bookingsystemer
 • Du taler et nordisk sprog og kan kommunikere på engelsk, som er vores koncernsprog

Vi tilbyder

 • Et job på 10-15 timer i ugen, fast hver 2. weekend og med mulighed for ekstra vagter, også på hverdage
 • At du bliver en del af ”Danmarks bedste arbejdsplads til Inklusion”, som også er Nordens største hotelkæde
 • Landets bedste kolleger som alle arbejder med tydeligt afsæt i vores fire værdier "be caring", "be you", "be a pro" og "be bold"
 • Faglig og personlig udvikling
 • Den fedeste kultur, hvor vi vil hinanden det godt, hvor der er plads til alle, uanset hvor vi kommer fra, og hvor vi har det sjovt
 • Favorable personalegoder, herunder Team Member Card som giver dig rabatter på overnatning på Scandics hoteller og en god sundhedsforsikring
 • Deltidsstilling - fast hver anden weekend og med mulighed for hverdage også

Vi inviterer løbende til samtaler.

Hos Scandic er der plads til alle. Mangfoldighed og inklusion er en vigtig del af vores kultur. Hver især er vi gode – sammen er vi endnu bedre. Sammen gør vi Scandic til et fantastisk sted at arbejde. Vi ved, at en god arbejdsplads skaber de bedste oplevelser for vores gæster. Vores sammenhold, arbejdsglæde og mangfoldighed gør Scandic til noget helt særligt. Tusind tak til alle vores medarbejdere, som hver dag har omtanke for hinanden og vores gæster. Sammen gør vi Scandic til en arbejdsplads, vi kan være stolte af.


Information og data

Find dit job som hotelmedarbejder nu. Se de ledige stillinger som hotelmedarbejder på listen herunder. Vi har samlet stort set alle ledige jobs som hotelmedarbejder til dig. Find en ledig stilling som hotelmedarbejder nu. Held og lykke med jagten efter arbejde . Mere info om ledige jobs.

Scandic er nordens største hoteloperatør med mere end 10.000 nysgerrige kolleger på 280 hoteller i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Polen. I Danmark har Scandic 28 hoteller og flere er på vej de kommende år, derfor søger vi flere kolleger. Vi vil være en verdensklasse nordisk hotelkæde, som giver alle vores gæster gode oplevelser. Vil du være med?
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Hotelmedarbejder
 • Kastrup

Statistik over udbudte jobs som hotelmedarbejdere

Herunder ser du udviklingen i udbudte hotelmedarbejder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hotelmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hotelmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hotelmedarbejdere
17. juni 2024 29
16. juni 2024 29
15. juni 2024 29
14. juni 2024 30
13. juni 2024 33
12. juni 2024 34
11. juni 2024 31
10. juni 2024 33
9. juni 2024 34
8. juni 2024 34
7. juni 2024 34
6. juni 2024 32
5. juni 2024 30
4. juni 2024 31
3. juni 2024 32
2. juni 2024 29
1. juni 2024 30
31. maj 2024 34
30. maj 2024 32
29. maj 2024 31
28. maj 2024 31
27. maj 2024 28
26. maj 2024 30
25. maj 2024 30
24. maj 2024 30
23. maj 2024 31
22. maj 2024 31
21. maj 2024 33
20. maj 2024 35
19. maj 2024 34
18. maj 2024 34

Find job som hotelmedarbejder

På listen herover ser du stort set alle ledige udbudte jobs som hotelmedarbejder lige nu. Du kan nemt filtrere efter område og ansættelseform, eller søge med fritekstsøgningen, så du kan finde lige netop de stillinger der passer til dig.

Få besked om nye jobs som hotelmedarbejder

Det er ikke alle ledige stillinger som hotelmedarbejderder bliver annonceret offentligt. Mange jobs bliver besat gennem mund til mund-metoden, via netværk eller via "headhunting", hvor du som medarbejder kan blive prikket på skulderen af et rekrutteringsfirma som vil tilbyde dig en jobmulighed som ikke er tilgængelig for andre.

Du kan forøge dine chancer for at finde et godt job som hotelmedarbejder ved at lave en "jobsøgerprofil", hvor du beskriver dine ønsker til dit fremtidige drømmejob som hotelmedarbejder. Måske er du den næste der bliver kontaktet af en af de virksomheder eller rekrutteringsbureauer der samarbejder med os...

Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os via denne side - så hører du fra os hurtigt.

Annoncering

Søger du en hotelmedarbejder til din virksomhed? Kontakt os og fortæl os om dine ønsker og krav til din fremtidige medarbejder - så hjælper vi dig i gang. Du kan annoncere din stilling helt gratis hos os.