INSTALLATØR - ELEKTRIKER - EL-KONSTRUKTØR

Lem St

Faglig ambitiøs installatør, elektriker eller el-konstruktør søges til vores samarbejdspartner Pro Elteknik A/S automationsafdeling i Lem.


Hvad interesserer dig?


Du har en teknisk forståelse af maskiner og maskinanlæg og flair for at læse el-diagrammer. Du har praktisk viden på området, og forstår at omforme en funktionsbeskrivelse fra kunden til en konkret teknisk løsning.

Faglig nysgerrighed er et kendetegn hos dig. Du motiveres af at blive udfordret, når der skal laves noget nyt til deres kunder.

Hvad skal du udføre i jobbet?

I processen fra ide til tilbud kan du kommunikere direkte med kunden i et sprog, hvor du målretter og tilpasser din kommunikation til kunden, som oftest har en mindre teknisk baggrund end dig. Du er tålmodig og samtidig præcis, når du spørger ind til behov og funktion.

Der handles med en fast skare af kunder, som støt og roligt udvides, og den første forespørgsel fra kunden er typisk en mail, med en overordnet beskrivelse af de funktioner, som deres styring skal kunne udføre. Din første opgave er derfor at hjælpe kunden med at denne funktionsbeskrivelse bliver mere præcis og fælles mellem jer, så jeres grundlag længere fremme i processen er solidt.

Når den overordnede funktionsbeskrivelse er på plads, skal du opdele anlægget i en række delfunktioner, og det giver efterfølgende basis for at udarbejde en komponentliste.

Ud fra komponentlisten danner du dig et overblik over anlæggets dimensioner. Du vurderer hvordan det skal bygges hensigtsmæssigt. Der kan også være krav fra kunden her, krav til køling, muligheder for udvidelser eller andet du skal tage hensyn til.

Når de sidste komponenter er på plads, indhenter du tilbud fra leverandører, så du kan kalkulere et tilbud til kunden. Efter gennemgang med din leder fremsendes dette tilbud til kunden.

Hvad har du brug for at kunne?

Din faglige baggrund er el-teknisk, og du er el-konstruktør, elektriker eller el-installatør.

Du skal kunne begå dig i et fagligt hurtigt udviklende miljø, og have lyst til at dele din viden og lære af andre. Omgangstonen er professionel og uformel, og de deler en ambition om at være de bedste indenfor deres felter.

De har ikke en forventning om en plug-and-play løsning, da de kan give dig meget viden og oplæring i jobbet. Der ligger en forventning om, at du er faglig ambitiøs og har viljen til at lære og prøve noget nyt, og at du har lyst til kundekontakten og dialogen med kunden om det tekniske.

Hvad tilbydes?

Afdelingen ligger geografisk i Lem St. ved Ringkøbing og er i stor udvikling. Den er gået fra 5 medarbejdere til 15 indenfor det sidste år. Pro Elteknik arbejder efter klare arbejdsgange og opgavefordelinger, som du også har mulighed for at påvirke, når det kommer til dine ansvarsområder, da det er naturligt at disse tilpasses efter din erfaring og kvalifikationer.

De tilbyder en konkurrencedygtig løn og mulighed for flekstid og hjemmearbejde, og en plan for din udvikling og videreuddannelse i form af kurser.

Du bliver en del af Pro Elteknik A/S personaleforening, som afholder 2-3 arrangementer om året udover deres fælles sommerfest og julefrokost.

Søg jobbet:

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen via ”SØG JOBBET”, hvor du opretter dig i vores system og vedhæfter et opdateret cv og en motiveret ansøgning.
JA Connect varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem JA Connect.
Kontakt Jørn Aas på tlf. 5455 6611 hvis du vil vide mere inden du søger jobbet.

________________

JA Connect

JA Connect er et vikar- og rekrutteringsbureau med hovedformål at skabe forbindelse mellem virksomheder og kandidater og dermed kommende medarbejder.
Vores mål er altid at finde de rigtige kandidater til virksomheden, og her tænker vi ikke kun faglighed men i lige så høj grad personlighed.
Vi ser kunder som vores samarbejdspartnere og tror på lange loyale relationer, som giver værdi for både virksomheder og kandidater.
Vi arbejder i de fleste brancher og på alle niveauer.


_________________________

Om Pro Elteknik A/S:

ALT HVAD VI GØR, SKAL SKABE MERVÆRDI FOR VORES KUNDER
Pro Elteknik A/S er en elinstallations virksomhed i Midt og Vestjylland med 6 afdelinger i henholdsvis Lem, Sdr. Felding, Skjern, Herning og Vildbjerg.
Vision: Vi vil være den foretrukne leverandør indenfor el-tekniske installationer.
Mission: Vi skaber velfungerende løsninger hos vore kunder indenfor el-tekniske installationer.
Værdigrundlag: Vi vil være kendt for vores: Sammenhængskraft, Troværdighed, Engagement og Gode relationer.
Sammenhængskraft: Vi har sammenhold, vi bruger hinanden på tværs, vi er omstillingsparate og dynamiske.
Troværdighed: Vi leverer et arbejde vi kan stå inde for, vi overholder aftaler, vi laverer til tiden og hjælper kunden med løsninger.
Engagement: Vi arbejder selvstændigt, frihed under ansvar, vi planlægger og tænker fremad og vi har en faglig stolthed.
Gode relationer: Vi er gode kolleger, vi har et godt forhold til andre på byggepladsen, vi har gode medarbejderforhold og dialog.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Lem St.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Lem St
  • Mandag den 01. juli 2024