Elektriker til HKScan i Vinderup

Vinderup

Har du lyst til at arbejde i fødevarebranchen? Og vil du medvirke til at holde vores moderne, fuldautomatiserede produktion kørende? Kom og vær en del af et team, hvor din passion for teknik og din evne til at nørde med detaljerne vil hjælpe os med fortsat at levere produkter af højeste kvalitet.

Du har nu muligheden for at blive en del af Teknisk afdeling hos HKScan, hvor du vil:

 • Bidrage til drifts- og vedligeholdelsesopgaver
 • Arbejde hands-on med mekanisk fejlfinding
 • Få et uformelt arbejdsmiljø med et team af dygtige og engagerede kollegaer
 • Medvirke som aktiv spiller i løsning af tekniske ad hoc-opgaver
 • Planlægge og udføre optimeringsopgaver
 • Bidrage til at benytte din baggrund og viden til at skabe effektive arbejdsgange, med mulighed for selv at være med til at sætte præg på dine opgaver

Hertil kommer du også til at skulle arbejde med forebyggende vedligehold og løbende forbedrings- og optimeringsforslag, så vi kan løfte vores kvalitet, effektivitet og indtjening. Du vil have reference til teknisk chef, Claus Foldager, og vil indgå i en vagtplan med 3 x 12 timer på nathold. Weekendarbejde vil forekomme med efterfølgende 1 uge fri.

I teknisk afdeling vil du blive udfordret dagligt, når du skal medvirke til at løse kendte og nye udfordringer med produktionsmaskinerne. Arbejdet kræver effektivitet, leveringsevne og en høj standard inden for kvalitet, som du vil være med til at skulle opretholde. Jobbet kræver også en god teknisk forståelse, da du skal kunne udføre generelle reparationer og skal kunne fejlfinde ved produktionsstop. Vi forventer ikke nødvendigvis, at du kender til fødevareproduktion, dine erfarne kollegaer i afdelingen vil sørge for, at du får en god oplæring.

For at lykkes i jobbet kræver det at:

 • Du er uddannet elektriker, automatik tekniker eller lignende, erfaring med el-teknisk vedligehold af industrianlæg er en stor fordel
 • Du har sans for service, sætter en ære i at levere kvalitet hver gang og er altid klar til at lære nyt
 • Du formår at arbejde selvstændigt med at fejlfinde på procesudstyr og tager ansvar for at opgaven bliver løst


Vi tilbyder dig:
En dynamisk og udfordrende hverdag, hvor to dage sjældent er ens. Her vil du få mulighed for at bruge din faglige ekspertise til at fejlfinde, vedligeholde og reparere avanceret udstyr i hjertet af vores produktion.

Vi anerkender behovet for personlig og faglig udvikling, og derfor investerer vi i vores medarbejderes uddannelse og tilbyder kurser, der sikrer, at du altid er opdateret med den nyeste viden og teknologi.

I Teknisk Afdeling har vi en flad struktur med korte kommandoveje og stor grad af frihed under ansvar. Hos os bliver du en del af et stærkt fagligt fællesskab, hvor samarbejde og støtte er nøgleord, og hvor din selvstændighed og ansvarsfølelse vil blive værdsat og belønnet. Vi har en uformel omgangstone og et godt kollegaskab.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke, sundhedsordning og andre medarbejdergoder, som sikrer, at du ikke kun har et job, men en karriere, hvor work-life balance er en prioritet. En gang om ugen kan du købe vores kyllinge-produkter til favorable priser, så du og familien altid har lækker, dansk proteinrig kylling lige ved hånden, når aftensmaden skal tilberedes

Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat, så tøv ikke med at sende din ansøgning af sted med det samme. Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Teknisk chef Claus Foldager på 25434242.

Lær mere om HKScan:

Du kan læse mere om HKScan Denmark på https://www.hkscan.com/da/ eller om vores kendte brand Rose Kylling på https://www.rosekylling.dk/

Er du mere til video? Se mere på https://www.youtube.com/watch?v=s6LDJh_0Q9M&feature=emb_title

Med 110 års erfaring giver vi livet mere smag - i dag og i morgen. Vores strategiske mål er at vokse til en alsidig fødevarevirksomhed. Vores hjemmemarkeder er Finland og Danmark, hvor omkring 3.600 af vores medarbejdere fremstiller ansvarlige, og lokalt producerede, fødevarer til forbrugernes forskelligartede madoplevelser. Vores velkendte brands inkluderer HK®, Kariniemen®, Via® og ROSE®. Vi udvikler en mere klimavenlig måde at producere fødevarer på. HKScan er et børsnoteret selskab, og i 2023 udgjorde vores nettoomsætning fra fortsættende aktiviteter (Finland, Polen og Danmark) næsten EUR 1,2 milliarder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Vinderup.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Elektriker
 • Vinderup
 • Fredag den 14. juni 2024