Udviklingskonsulent til den akkrediterede bestyrrelsesuddannelse og HR-partneruddannelse

Aalborg SV

Har du lyst til at drive UCN act2learn Erhvervs eftertragtede akkrediterede bestyrelsesuddannelse og bestyrelsesnetværk samt vores HR-partneruddannelse?

Brænder du for at arbejde med lederuddannelse og udvikle de nordjyske virksomheder?

Har du et udviklingsorienteret mindset med et fokus på resultatskabelse?

Så er du vores nye udviklingskonsulent.

Om act2learn Erhverv
UCN act2learn Erhverv er en af Nordjyllands førende udbydere af akkrediterede kurser og efteruddannelser til det private erhvervsliv.

Som en del af UCN Professionshøjskolen fokuserer vi på at imødekomme erhvervslivets behov inden for Efter- og videreuddannelse.

Vores uddannelsesportefølje dækker en bred vifte af emner inden for moderne virksomhedsdrift og udvikling, herunder: strategi, ledelse, produktion, salg, markedsføring, logistik, byggeri, teknik, økonomi og digitalisering samt HR og bæredygtighed.

Om jobbet
Som udviklingskonsulent vil du få ansvaret for at drive vores eftertragtede, akkrediterede bestyrelsesuddannelse, bestyrelsesnetværk og HR-partneruddannelse samt facilitere og undervise på disse forløb.

Du vil også være en del af undervisningsteamet på vores andre ledelsesuddannelser.

Dine primære opgaver inkluderer:

 • Ledelse, facilitering og undervisning på den akkrediterede bestyrelsesuddannelse og HR-partneruddannelse
 • Udvikling og drift af vores bestyrelsesnetværk
 • Undervisning på vores attraktive ledelsesuddannelser
 • Sammen med dine kompetente kolleger skal du udvikle vores uddannelser, så de tager udgangspunkt i virksomhedernes behov
 • Gennemførelse af konsulentopgaver i private virksomheder
 • Undervisning på vores specialtilrettelagte virksomhedsforløb

Vi søger en kandidat med følgende kvalifikationer:

 • Uddannelse på kandidat- eller masterniveau
 • Relevant erhvervs- og konsulenterfaring og et dokumenteret højt niveau på området - gerne med erfaring fra f.eks. ledelse, undervisning, bestyrelsesarbejde eller HR
 • Stærke kommunikations- og relationskompetencer
 • Interesse for forskning og udvikling inden for det faglige område
 • Evner at arbejde både selvstændigt og i teams

En central del af jobbet er, at du har lyst til at gå på scenen, og at du besidder en god evne til at opbygge og udvikle relationer til kunder og studerende.

Du trives med at arbejde bredt med videndeling og samarbejde med både interne og eksterne interessenter. Desuden er du god til at styre og planlægge dine egne opgaver, som til tider kan spænde vidt.

Vi tilbyder:
I UCN act2learn Erhverv vægter vi et stærkt teamsamarbejde, en kultur hvor vi er medskabere af eget job, hvor vi handler på skæve tanker og ideer og skaber merværdi for kunden gennem godt købmandskab og høj kvalitet i kerneopgaven.

Desuden vægter vi den personlige og faglige udvikling.

Du vil få en varieret hverdag med stor selvbestemmelse og fleksibel arbejdstid.

Vi lægger stor vægt på at vores kunder og studerende inddrages direkte i læring gennem handling og med et markant fokus på, at kompetenceudvikling har effekt i praksis.

Du bliver en del af et yderst kompetent og inspirerende team af kolleger, der brænder for at levere den bedste undervisning og opkvalificering til vores studerende og virksomheder i Nordjylland.

Løn- og ansættelsesforhold:

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelsen er på fuld tid med tiltrædelse pr. 1. august 2024 eller efter aftale.

Stillingen besættes enten som adjunkt eller lektor i henhold til Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskoler.

Hvis du ansættes som adjunkt:

Stillingen som adjunkt er en uddannelsesstilling.

Som adjunkt skal du varetage opgaver indenfor undervisning, forskning og udvikling; opgaver som du introduceres til, når du deltager i UCN’s veletablerede adjunktforløb. Adjunktforløbet er tilrettelagt med henblik på at støtte dig i at udvikle kompetencer, viden og færdigheder til at varetage arbejdsopgaver som adjunkt på Professionshøjskolen UCN, hvor forsknings- og udviklingsaktiviteter er en intergreret del af dit arbejde.

Foruden kurser og deltagelse i faglige ophold tilbydes der med adjunktforløbet kompetenceudvikling samt et stort netværk med andre adjunkter og forskere på tværs af UCN’s uddannelser og forskningsområder.

Adjunktforløbet har yderligere til formål at klæde dig på til at skrive en lektoranmodning, der skal afleveres i løbet af de første 3 ½ år af din ansættelse.

Med en positiv lektorbedømmelse overgår du automatisk til en fast lektorstilling på UCN. Læs mere om lektorbedømmelse.

Hvis du ansættes som lektor:

Ansættelsen som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse i henhold til de fastsatte regler om lektorbedømmelse ved Professionshøjskoler.

Ansøgning:
Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere og være med til at forme fremtidens nordjyske erhvervsliv?

Send din ansøgning senest onsdag den 12. juni 2024.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 25 og 26.

Der vil blive benyttet en personprofilanalyse i forbindelse med ansættelsen.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Yderligere oplysninger:
Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Chef, Thomas Fisker Nielsen, på telefon 72691615 eller mail: [email protected].

UCN ønsker, at vores medarbejderstab afspejler diversiteten i det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, alder, etnicitet, religiøsitet, handicap og seksuel orientering til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SV.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Forsker
 • Aalborg SV
 • Onsdag den 12. juni 2024