Vil du være med til at forme fremtidens landskab? Praktikant som landinspektør / planlægger i [xxxxx]

Praktik - Nordjylland

Agri Nord søger en entusiastisk og dygtig praktikant inden for planlægning i det åbne land til en spændende praktikplads med opstart i efteråret 2024. Landbruget er midt i en kæmpe grøn omstilling og derfor oplever vi en stigende interesse for planlægning og etablering af VE-projekter som solceller, vindmøller, biogasanlæg og kommende power-to-X anlæg. Ikke blot i Nordjylland men i hele Danmark. Hos os får du muligheden for at være med til at forme fremtidens landskab i samarbejde med vores dedikerede team af medarbejdere med forskellige faglige kompetencer og vores kunder, der er landmænd og lodsejere med værdifulde aktiver i det åbne land.Grib målestokken og vær med til at kortlægge fremtidens landSom praktikant hos Agri Nord får du hands-on erfaring med konkrete og operative VE-projekter, herunder:
 • Bidrage til udarbejdelse af miljøkonsekvensrapport
 • Fremskaffe data og viden til brug i myndighedsbehandlingen
 • Udarbejdelse af professionelle kort og GIS-IT-løsninger
 • Analyse af muligheder og begrænsninger for VE-anlæg i det åbne land
 • Er du vores næste praktikant?Vi søger en praktikant, der brænder for planlægning og landinspektørfaget og som har lyst til at lære og udvikle sig inden for området. Du er:
 • Energisk og engageret med en positiv tilgang til opgaverne
 • Selvstændig med gode samarbejdsevner
 • Nysgerrig og villig til at lære og tage ansvar
 • Send dit CV i dag og bliv en del af vores holdEr du klar til at tage springet ind i planlægning hos Agri Nord? Så send dit CV til os i dag! Stillingen er på 37 timer om ugen, og vi ser frem til at byde dig velkommen på holdet.Vi tager løbende imod CV'er, men ser helst at dit CV lander hos os senest den 1. august 2024, så vi kan have dig med på holdet så snart som muligt efter sommerferien. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Carsten Aarup.
  Velkommen til Agri NordHos Agri Nord får du 160 kolleger, som hver dag hjælper landbruget med at skabe vækst gennem kvalificeret rådgivning. Vi går ikke så meget op i stjerner på skulderen eller stramt bundne slips. Det vigtigste er, at tingene bliver gjort ordentligt. Her har hver enkelt frihed til at planlægge hverdag og opgaver på sin egen måde. Vi tror nemlig på, at du får den bedste arbejdsdag ved at have mulighed for at indrette din egen dag. Og det virker. Det kan vi se i vores trivselsmålinger og regnskaber. Læs mere på agrinord.dk


  Information og data

  Denne ledige stilling har jobtypen "Geograf/geolog", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

  Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

  Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Geograf/geolog
  • Nordjylland