Indkøber til Afinitas A/S - Brønderslev

Brønderslev

MatchMind søger en teknisk indkøber, der har lyst til at arbejde med daglig disponering og indgå i en projektorienteret international virksomhed.

Du vil få en vigtig rolle som del af et velfungerende og effektivt team - og fungere som en væsentlig ressource og samarbejdspartner i udviklingen af indkøbsafdelingen mod en spændende og udfordrende fremtid.

Du tilbydes et alsidigt job med mange forskellige opgaver i et attraktivt og uformelt arbejdsmiljø, hvor du bl.a. veksler mellem kommunikation med kunder og leverandører om specialordrer, opfølgning på rammeaftaler og almindeligt afkaldi ERP-systemet. Du vil arbejde tæt sammen med kolleger på tværs i organisationen, men du sidder selvstændigt med ansvar for egne opgaver. Du vil være tæt på produktet i dagligdagen, og det vil fx. være naturligt for dig at komme i produktionen for at få fuldt indblik i kompleksiteten af de komponenter, du fremskaffer.

Opgaverne


 • Du bliver en del af logistik- og indkøbsafdelingen, der arbejder med leverandører både i Danmark og udlandet, hvor du får en udfordrende og spændende arbejdsdag i et uformelt, men professionelt miljø
 • Daglig disponering/indkøb hos faste leverandører - herunder afklaring af pris, leveringstider, ordreregistrering m.m.
 • Prisforhandlinger med underleverandører
 • Løbende opfølgning med søsterselskaber i Tyskland og USA vedr. nye/igangværende indkøbsordrer
 • Opfølgning på underleverandører, der udfører stålkonstruktioner og bearbejdningsopgaver for Afinitas

Dine kompetencer


 • Har erfaring som indkøber eller indkøbsassistent - gerne fra en produktionsvirksomhed
 • Er landet på rette hylde og trives med det tekniske indkøb
 • Struktureret og har et godt overblik
 • Er fleksibel og imødekommende - du vil få en bred kontaktflade såvel internt i organisationen som til en bred vifte af underleverandører og søsterselskaber
 • Gode dansk- og engelskkundskaber i skrift og tale

Du tilbydes


Et job i en spændende international virksomhed med masser af muligheder for både personlig og faglig udvikling - og en stor frihed i dagligdagen. Din kolleger besidder hver især en høj faglighed, så der vil være god mulighed for sparring, både i indkøb, men også generelt i organisationen. Grundig oplæring er en selvfølge, hvilket sikrer dig en god opstart, hvor du hurtigt vil føle dig som en integreret del af virksomheden. Samtidig bliver du del af en virksomhed med en lang historie, hvor man mærker den lokale forankring og betydning.

Desuden;

 • Flekstidsordning
 • Konkurrencedygtig løn, der modsvarer dine kvalifikationer
 • Pensionsordning og sundhedsforsikring

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Kamille Kock fra MatchMind på tlf. 30 21 45 30 eller på mail; [email protected].

Der afholdes løbende samtaler på MatchMinds kontor i Aalborg.

Afinitas A/S udvikler, producerer og markedsfører maskiner og anlæg til betonvareindustrien og er en af verdens førende inden for området. De er en international virksomhed med et Worldwide forhandlernet, og eksportandelen udgør mere end 95%.

Afinitas har udvikling og produktion i USA, Tyskland og i Brønderslev i Danmark. Afinitas (afinitas.com) er en del af Barry Wehmiller (barrywehmiller.com) koncernen med ca. 12.000 ansatte. Inden for betonrørsmaskiner, som udvikles af Afinitas A/S, Inc., og GMBH, er der ca. 325 medarbejdere, heraf ca. 80 i Danmark.

Afinitas A/S har mere end 100 års historie i Brønderslev og var tidligere kendt som Pedershaab Maskinfabrik.

Se mere på afinitas.comInformation og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Indkøber
 • Brønderslev