Rekrutteringsfirma

IT-projektleder til NOVENCO Building & Industry

Næstved

For vores kunde, NOVENCO Building & Industry søger vi en erfaren og engageret IT-projektleder.

Trives du med at levere komplekse IT-projekter i en international virksomhed? Har du lyst til at arbejde med spændende og forretningskritiske opgaver, der understøtter Novencos vækst og digitalisering? Så er du måske den IT-projektleder de søger.

NOVENCO Building & Industry er en global leverandør af ventilationsløsninger til byggeri og industri. De har en stærk position på markedet, et godt omdømme og en vision om at være den foretrukne partner for deres kunder. For at realisere deres vision har Novenco brug for en dygtig IT-projektleder, der kan sikre, at deres IT-projekter bliver gennemført effektivt og professionelt.

Jobbet:

Som IT-projektleder vil du få ansvar for at planlægge, styre og eksekvere en række IT-projekter, der dækker forskellige områder som f.eks.:

 • Optimering af virksomhedens 365 setup, herunder implementering af MFA
 • Opgradering til Windows 11
 • Udrulning af Fortinac løsning
 • Indførelse af en barcodeløsning i fabrikkens supply chain
 • og mange flere

Du vil arbejde tæt sammen med forretningen, IT-afdelingen og eksterne leverandører for at definere projektets scope, mål, krav, ressourcer, risici og milepæle. Du vil også være ansvarlig for projektets kommunikation, dokumentation, kvalitet, undervisning og overlevering til drift. Du vil rapportere til virksomhedens Group IT Manager, men vil få en stor kontaktflade til mange af dine kollegaer.

Hvem er du?

For at lykkes i denne rolle skal du have:

 • Mindst 5 års erfaring som IT-projektleder
 • En relevant uddannelse og baggrund inden for IT
 • Erfaring med at lede og levere IT-projekter i høj kvalitet til tiden og indenfor budget
 • Erfaring med at anvende anerkendte projektmetoder og -værktøjer, f.eks. PRINCE2, MS Project, Jira etc.
 • Erfaring med at håndtere interessenter på forskellige niveauer
 • Gode kommunikations- og præsentationsevner på dansk og engelsk

Som person er du løsningsorienteret, resultatorienteret og har en selvstændig arbejdsstil. Du er fleksibel og har en meget positiv tilgang til at arbejde i et dynamisk og foranderligt miljø.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Virksomheden tilbyder:

En stilling der både er spændende og krævende, og derfor ideel for dig, som søger at blive udfordret på daglig basis. Opgaverne vil variere i kompleksitet og omfang, hvilket udover faglighed også kræver evnen til at tænke løsningsorienteret.

Du får mulighed for at arbejde på vigtige projekter, der har stor betydning for forretningen, og du vil tydeligt kunne se de resultater, dine projekter skaber for virksomheden.

Hos NOVENCO Building & Industry bliver du en del af en arbejdsplads i nye, indbydende lokaler, smukke omgivelser, en lækker kantineordning, og du får samtidig muligheden for at bidrage til bæredygtige løsninger på markederne de opererer indenfor.

Du kan læse om NOVENCO Building & Industry her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • IT-chef
 • Næstved