Virksomhedskonsulent – elektriker på Syddansk Erhvervsskole

Odense C

Brænder du for at rådgive og motivere unge elever i deres indsats for at finde læreplads og trives du i det tætte samspil mellem skole, elever og virksomheder?

Så læs videre om muligheden for at blive virksomhedskonsulent i El-afdelingen, der tilbyder elektrikeruddannelsen på Syddansk Erhvervsskole i Odense.

Lidt mere om os og jobbet

Vi stræber efter at være den foretrukne samarbejdspartner for virksomheder og elever, når det gælder lærepladser og vi arbejder målrettet på at udvide antallet af lærepladser og matche branchernes behov for dygtige lærlinge. Vores ambitiøse målsætning er, at alle elever har en læreplads, inden de afslutter grundforløb 2 på skolen.

Du bliver kollega med 14 virksomhedskonsulenter og 3 supportkonsulenter – erfarne konsulenter, der tager sig af administration af lærepladser og opsøgende arbejde for alle erhvervsuddannelserne på Syddansk Erhvervsskole.

Dit job knytter sig særligt til El-afdelingen, hvor afdelingsleder og kolleger byder dig velkommen med sparring og videndeling i et inspirerende miljø, hvor vi lægger vægt på gode muligheder for at strukturere egen hverdag. Dine arbejdsopgaver handler blandt andet om at

 • være synlig og til rådighed med rådgivning for eleverne og virksomhederne i indsatsen for at etablere nye uddannelsesaftaler
 • yde online kontakt og besøge virksomheder som del af den gode service og det opsøgende arbejde
 • have opmærksomhed på aktuelle aftaler med lærepladserne
 • følge op på administrative processer i forbindelse med uddannelsesaftaler – herunder dokumentation på lærepladsen.dk og i skolens egne it-systemer.

Lidt om dig

Vi lægger vægt på, at du

 • tager initiativer til aktiviteter, der styrker den opsøgende lærepladsindsats – både i forhold til eleverne på skolen og til virksomhederne i el-branchen
 • er god til at sætte dig ind i den relevante lovgivning og skabe og pleje professionelle relationer til virksomhederne og til eleverne, der søger læreplads
 • har erfaring med administrative processer
 • trives i samarbejdet med eksterne interessenter, i samarbejdet med kollegerne på skolen og i fællesskabet i El-afdelingen.

Om ansættelsen

Stillingen er på fuldtid med ansættelse, løn og pension i henhold til organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK). Arbejdssted er med udgangspunkt i Odense. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge i gennemsnit inkl. pauser. Tiltrædelse efter aftale.

Kørekort B er en forudsætning og du skal have mulighed for at benytte egen bil i jobbet. Kørsel afregnes i henhold til statens takster. Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge. Send din ansøgning med dokumentation for uddannelser viasde.dk/ledigestillingerså vi har den senest tirsdag den 18. juni 2024.Vi gennemfører ansættelsessamtaler i uge 26.

Lyst til at vide mere?

Du er meget velkommen til at kontakte afdelingsleder i El-afdelingen, Michal Riber på telefon 2163 9057 for at høre mere om stillingen og dine muligheder på skolen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Karriererådgiver
 • Odense C
 • Tirsdag den 18. juni 2024