Køkkenmedarbejder til Louisiana Café

Humlebæk

Vi søger lige nu nye kolleger med masser af energi og gode samarbejdsevner til køkkenet i Louisiana Café.

Vi har store forventninger til dig
Du er én, man kan regne med. Du udstråler venlighed, er serviceminded og imødekommende - uanset hvem du står overfor. Du trives godt med at være på benene og i gang.

Du er opsøgende, hjælpsom og udadvendt. Du har humor og overskud i pressede situationer, du er vant til at arbejde selvstændigt og målrettet, ligesom du har nemt ved at samarbejde og kommunikere med både kolleger og gæster.

Måske har du erfaring fra et lignende job på en cafe, som juicer eller andet der har med mad at gøre – og måske har du ikke – endnu.
Det er ikke afgørende for os at du masser af erfaring fra et køkken – blot du har hænder og hoved skruet rigtigt på, og kan tale dansk og engelsk. Vi glæder os til at lære dig resten.

Det praktiske

Du arbejder 20 - 37 timer om ugen, og du kommer til at have forskellige vagte i Louisianas åbningstid, fordelt på 7 dage om ugen i tidsrummet 8.30-22.30.

Ansættelsen forudsætter ren straffeattest.

Lyder det som noget for dig? Så glæder vi os til at høre fra dig!

Det vil passe os godt hvis du kan starte hurtigst muligt, så vi kan sikre en god og omhyggelig oplæring.

Vær opmærksom på, at du skal være fyldt 18 år for at besidde stillingen.

Om os
Louisiana Café bespiser mange tusinde gæster i løbet af året. De fleste af dem besøger os i sommerhalvåret, hvor de nyder en god middag i solen på Calder Terrassen. Indimellem har vi også events, såsom Louisiana Live og koncerter.
Teamet i vores køkken består af en køkkenchef, en assisterende køkkenchef, to souschefer, fire kokke, syv gastronomer - og så har vi heldigvis også en god og solid skare af dygtige unge mennesker som har hænder og hoved skruet rigtigt på. Fælles for os er at vi alle sætter pris på at arbejde i et miljø med god stemning og rigtig godt humør - også når der er fart på.

Vi lægger stor stolthed i vores fag, vi dyrker detaljerne og vi gør altid vores ypperste i bestræbelsen på at opfylde vores gæsters ønsker og behov. Vi arbejder i skønne omgivelser med masser af grønt og en smuk havudsigt - og vores gæster elsker at besøge os.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Køkkenmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Humlebæk.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Køkkenmedarbejder
  • Humlebæk
  • Onsdag den 19. juni 2024