Vil du være med til at gøre vores børn madmodige og give dem måltidsglæde?

København K

Vil du være med til at gøre vores børn madmodige og give dem måltidsglæde?

Den integrerede institution Adelgården søger en uddannet, dygtig og udadvendt madhåndværker 30 timer ugentligt til vuggestuen, beliggende i hjertet af København pr. 1. august eller snarest derefter

Vores køkken er husets hjerte, og duften fra køkkenet breder sig i hele huset, og børnene har daglig kontakt til køkkenet. Der serveres morgenmad, formiddagssnacks, frokost og eftermiddagsmad. Der er tale om daglig bespisning af 39 børn og 10 voksne. Det er ikke et krav, men bestemt en fordel, hvis du har erfaring med at lave mad til børn. Du har sandsynligvis en køkkenfaglig- og/eller ernæringsuddannelse. Da du skal arbejde

selvstændigt, er det vigtigt, at du er engageret og har interesse for madlavningen og selv kan sammensætte, planlægge ernæringsrigtige menuer af høj kulinarisk kvalitet. Du er kreativ i et køkken, tager tingene med et smil og har overskud til børnene. Arbejdet kræver, at du er selvstændig, stabil og kan tilberede lækre retter til små maver hver dag. Du skal være med til at varetage det vigtige omstillingsarbejde i Københavns Kommune. Du skal lave måltider med lavt klimaaftryk og dermed være med til at sikre C02-reduktion i 2025, som er en del af den politiske målsætning i København.

Mad er pædagogik

For os er det, som foregår pa stuerne, ikke afskåret fra, hvad der sker i køkkenet og omvendt. Børnene skal have en bevidsthed om, hvad de kommer i munden, og hvor det kommer fra. Du skal være med til give børnene en solid maddannelse, hvor arbejdet i køkkenet er den vigtige indsats i dagligdagen.

I samarbejde giver vi børnene et kendskab til råvarerne i måltiderne; ved at få grøntsager, krydderier og de hele fisk mm præsenteret på stuerne.

Vi fremmer madmod

Maden skal have et højt kulinarisk niveau. Maden skal pirre børnenes smagsløg, og du skal være med til at sikre, at børnenes madmod bliver udfordret og styrket hver dag.

Målet er økologi

Du skal arbejde ud fra, hvad årstiderne har at byde på og være kvalitetsbevidst i dine valg af råvarer. Vi har det økologiske spisemærke i guld, og det arbejde skal du selvfølgelig føre videre ved at købe 90% økologisk og ved at kunne dokumentere dette via vores indkøb.

Ernæringsrigtig energi til børnene

Udover at kunne tilbyde børnene mad af høj kulinarisk kvalitet, skal du også kunne arbejde med en korrekt sammensat menuplan, således at børnenes behov dækkes. Vedlæg derfor en menuplan du har udarbejdet til målgruppen, hvor du viser, hvordan du pirrer smagsløgene med ernæringsrigtig mad af høj kulinarisk kvalitet.

Dine opgaver derudover er:

  • Udarbejde ugentlige madplaner, som vi lægger op på Aula
  • Bestilling af råvarer og holde budgettet
  • Daglig egenkontrol

Yderligere information

Aflønning sker i forhold til gældende overenskomst med Københavns Kommune og din faglige organisation. Du er meget velkommen til at kontakte Dorthe Bristow, leder af Adelgården på mail adelgaarden.dk eller på mobil 51511054 for aftale om et besøg eller med spørgsmål.

Send en skriftlig ansøgning og relevant dokumenter til adelgaarden.dk senest mandag d. 3. juni kl. 12.00

Samtaler afholde i uge 23 og 24

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • København K
  • Mandag den 03. juni 2024