Kokkeelev, Scandic Kødbyen

Scandic Hotels A/S, Elev - København

Få yderligere info om stillingen
Er du ambitiøs og drømmer om at få Danmarks bedste uddannelse til kok, så tror vi på at du er vores nye kokkeelev på Scandic Kødbyen. Hos os vil du arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken. Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og med dine kollegers hjælp bliver du i løbet af din læretid knivskarp i køkkenet. Din glæde for at lære nyt og lave god mad smitter af på alle os andre – både dem, du arbejder tæt med og alle vores gæster. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kokkeelev og som menneske. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Nogle af vores medarbejdere


Mathias Ejlskov Burian-Hansen

Kok

"Hos Scandic er sammenhold yderst vigtigt. Dette gør det lettere at udvikle og udfolde sig fagligt. Og vigtigst af alt, at det er fedt at tage på arbejde."

José Antonio Rue

Opvasker

"Jeg er meget glad for at arbejde hos Scandic. Alle hjælper uanset arbejdsområde. Personalet på min arbejdsplads er de mest glade og sjove mennesker. Der er altid plads til grin!"

Nina Knudsen

Head Chef

"Jeg ser alt vokse omkring mig. Gejst, læring, passion, ejerskab, morale, råvarekendskab, sammenhold. ALT dét, ser jeg i mit team og blandt kolleger. Hos Scandic får man uendeligt mange ting med i livets kuffert."

Oliver Kaae

Kokkeelev

"På Scandic Aarhus City har vi en følelse af at være en stor familie. Her er en god tone og respekt for hinanden. Et godt sted at vokse, både fagligt og personligt."

Dine kvalifikationer


Hvem er du

 • Du brænder for gastronomi og gode råvarer
 • Du er ambitiøs, flittig og ansvarsfuld
 • Du interesserer dig for smag, konsistens, farver, udseende, råvarer og sammensætning af alle elementerne til den gode spiseoplevelse
 • Du er lærenem og videbegærlig
 • Du taler et nordisk sprog og/eller godt engelsk

Vi tilbyder

 • Et job i Nordens største hotelkæde
 • At du bliver en del af ”Danmarks Bedste Arbejdsplads til Mangfoldighed” kåret af Great Place to Work
 • Landets bedste kolleger som alle arbejder med tydeligt afsæt i vores fire værdier "be caring", "be you", "be a pro" og "be bold"
 • Faglig og personlig udvikling
 • Den fedeste kultur, hvor vi vil hinanden det godt, hvor der er plads til alle, uanset hvor vi kommer fra, og hvor vi har det sjovt
 • Favorable personalegoder, herunder Team Member Card som giver dig rabatter på overnatning på Scandics hoteller og en god sundhedsforsikring
 • En arbejdsplads som er omfattet af overenskomst, som bl.a. sikrer dig en ordentlig løn med tillæg, pension og en sundhedsordning

Vi inviterer løbende til samtaler og planlægger efter opstart til august.

Hos Scandic hylder vi forskellighed og gi’r plads til den enkelte. Vi ved, at vi gør hinanden gode, og at vi alle sammen bidrager med noget særligt. Derfor er vi meget stolte af, at Scandic flere gange er kåret til Danmarks Bedste Arbejdsplads til Mangfoldighed. Vi er utrolig glade for den flotte pris og siger tusind tak til alle vores medarbejdere, der hver dag har omtanke for hinanden, vores omgivelser og alle vores gæster. Scandic er en mangfoldig arbejdsplads, og vi opfordrer alle til at søge uanset køn, alder, etnicitet, religion, seksualitet eller funktionsnedsættelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Scandic er nordens største hoteloperatør med mere end 10.000 nysgerrige kolleger på 280 hoteller i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Polen. I Danmark har Scandic 28 hoteller og flere er på vej de kommende år, derfor søger vi flere kolleger. Vi vil være en verdensklasse nordisk hotelkæde, som giver alle vores gæster gode oplevelser. Vil du være med?
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • 21.06.2024
 • Kok
 • København
 • Torsdag den 18. juli 2024