Start din karriere som kontorelev i Motorstyrelsen

Elev - Aalborg

Drømmer du om en spændende og afvekslende hverdag med mulighed for ansvar og indflydelse samt en fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til balancen mellem privat- og arbejdsliv? Vil du samtidig være med til at sikre et smidigt og velfungerende bilmarked for alle, så bliv elev hos os!

Bliv en del af et stærkt fællesskab - få en uddannelse med mange muligheder
Som elev hos os får du en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration samt en spændende og afvekslende hverdag – Her hos os bliver du en del af holdet på lige fod med dine fremtidige kollegaer.

Du bliver en del af et kollegialt fællesskab med et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på din trivsel i dagligdagen. Du vil få mange fagligt dygtige og engagerede kolleger, som du kan sparre med og som altid er villige til at hjælpe dig.     

Derudover tilbyder vi en elevplads med;

 • ansvar og udfordringer, som tilpasses dine faglige og personlige kompetencer
 • mange kontaktflader i en stor forvaltning
 • stor betydning, da du vil være med til at sikre finansieringen af det danske samfund
 • mange karriere- og uddannelsesmuligheder
 • plads til fritid og karriere. Hos os behøver du ikke vælge.

”Der er et rigtigt godt arbejdsmiljø i Motorstyrelsen med mange forskellige arbejdsopgaver og muligheder for at udvikle mig fagligt. Der er stor fleksibilitet i hverdagen, som gør, at jeg kan have en god balance og frihed mellem mit arbejdsliv og familieliv. Det er et virkelig godt sted at være elev,” fortæller kontorelev Tina Stenfeldt.

Arbejdsopgaver   
Du skal i løbet af din kontoruddannelse igennem nogle specifikke fagområder såsom sagsbehandling, administration, økonomi og kommunikation. Din uddannelse vil derfor i samråd med dig blive tilrettelagt, så du får et ophold i flere kontorer og dermed får et bredt kendskab til vores forskellige arbejdsopgaver og til de fire specifikke fagområder.  

Som elev hos os kan dine arbejdsopgaver bl.a. være at:

 • udføre sagsbehandling
 • udføre administrative opgaver i forbindelse med indregistrering og eksport af biler
 • håndtere skriftlige og telefoniske henvendelser fra borgere og virksomheder, hvor det er vigtigt at bevare et højt serviceniveau og formå at fastholde en positiv og konstruktiv dialog.

Hvem kan søge?  
Du kan søge vores elevstillinger, hvis du synes ovenstående lyder spændende og samtidig opfylder adgangskravene til kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration inden ansættelsesstart den 1. september 2024.      

Du opfylder adgangskravene ved at have gennemført EUX eller HHX eller ved at have gennemført STX, HF eller HTX suppleret med et HGS/EUD/EUS-grundforløb. En HG afsluttet før 31/8-2015 kan i nogle tilfælde også opfylde adgangskravene.        

Er du ældre end 25 år og har relevant erhvervserfaring eller uddannelse, skal dine kompetencer vurderes af en studievejleder, så dit uddannelsesforløb kan tilrettelægges bedst muligt for dig. Hvis du allerede har en realkompetencevurdering, bedes denne vedlagt din ansøgning.

Kontakt og ansættelsesvilkår   
Send din ansøgning med CV, eksamensbevis samt eventuelt yderligere materiale via linket ”Søg stillingen” senest mandag den 10. juni 2024. Vi forventer at afholde samtaler i uge 25-26. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte elevansvarlig Emelie Camille Torborg Andersen på telefon 72371436.

Der kan indgå en mindre personligheds- og logikanalyse i forbindelse med rekrutteringsprocessen, som blot er et samtaleværktøj, hvor der ikke er nogle rigtige eller forkerte svar. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.  

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst for kontorelever i staten.

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Lauritzens Plads 1, 9000 Aalborg. Ansættelse er pr. 1. september 2024.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Kontorassistent
 • Aalborg
 • Mandag den 10. juni 2024