Ufaglært medhjælper/piccolo/piccoline, Gyn/Obs afdeling K3, Dronning Ingrids Hospital, Nuuk, Grønland (24-226)

Udlandet

I vores sengeafdeling K3, ønsker vi at ansætte en ufaglært medhjælper/piccoline til forskellige administrative og praktiske opgaver.

Som ufaglært medhjælper/piccoline, skal du arbejde med forskellige lettere administraive og praktiske opgaver i vores afdeling. Du skal derfor have gode samarbejdsevner og være serviceorienteret. Og gerne grundlæggende IT-færdigheder.

Arbejdstid:

Dagvagt 8.00-15.00 eller efter aftale med lederen

Overordnede opgaver:
 • Rutine administrative opgaver
 • ”Blækspruttefunktion”
 • Koordinere dagens opgaver og hjælpe dagens koordinator
 • Scanne dokumenter ind i Cosmic
 • Gøre klar til nye medarbejdere
 • Bestille og sætte diverse varer på plads
 • Opdatere telefonlister
 • Styre kaffekasse.


Om os:
 • Dronning Ingrids Hospital er et moderne hospital, der består af fire områder, psykiatrisk, medicinsk, kirurgisk og akutområdet. Fra Dronning Ingrids Hospital har vi en vejledende funktion i forhold til de 5 sundhedsregioner i Grønland
 • Vi er en gruppe af kollegaer med et godt sammenhold. Vi introducerer og deler derfor gerne vores viden med dig
 • Kirurgisk Område består samlet set af fem afdelinger: Ortopædkirurgisk (K1), Parenkymkirurgisk (K2), Gynækologisk/Obstetrisk (K3), Fødegang og Ambulatorium. Området ledes af en ledende oversygeplejerske og ledende overlæge.


Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner, 8 kliniske områder, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.
Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.

Bolig

Der anvises ikke bolig til stillingen.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via https://gjob.dk/sog-job/?page=details&VID=24-226

Startdato: 1. juli 2024 eller efter aftale
Ansøgningsfrist: 27. maj 2024.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Afdelingssygeplejerske, Camilla Sonne, på tlf. (+299) 344869 eller på e-mail: [email protected]
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Kontorassistent
 • Udlandet
 • Mandag den 27. maj 2024