Nyt skoleår på en skøn arbejdsplads ? Vi byder nye lærerkolleger velkommen.

Greve Kommune, Greve

Om skolen

Holmeagerskolen er beliggende 3 min. fra Greve station, tæt på strandens grønne områder og midt i Greve Kommune.

Vores skole danner til daglig ramme for ca. 740 børn fra 0. – 9. klasse og ca. 90 medarbejdere som sammen er med til at skabe en positiv hverdag med fokus på at løfte fællesskabet – på tværs af fagligheder, opgaver og niveauer. Der er højt til loftet, selvom rammerne er lidt små - og der er plads til masser af humor i alle lag, men tag ikke fejl; vi er samtidig ambitiøse og målrettede i vores dagligdag. Vi har co-teaching på næsten alle årgange, hvor en gruppe visiterede børn indgår i klassen på vores a-spor.

Vi dyrker trivsel og udvikling gennem traditioner og samarbejde på tværs af skolen, og i det kommende skoleår er FÆLLESSKAB et fokusområde, når vi skal arbejde med børne-/unge syn og Professionelle LæringsFællesskaber.

Det søger vi

Vi søger 3 nye kolleger til fastansættelse, og en barselsvikar for hele skoleåret.

Vi vil gerne være fleksible og åbne for, hvad du kan tilbyde ift. fag, og hvordan kombinationen kan se ud, men vi vores primære interesse er nye kolleger, som kan hjælpe med at løfte undervisningen i matematik, naturfag, tysk/eng, dansk og musik. Vi forestiller os pt. følgende kombination:

Lærer 1: Matematik og klasselærer i 6. klasse, herudover naturfag og tysk på 5. og 6. årgang. Dertil kommer en række 2-lærer timer på egen årgang.

Lærer 2: Dansk og klasselærer i 3. klasse, herudover musik, historie og billedkunst i egen klasse. Dertil kommer 2-lærer timer på egen årgang.

Lærer 3: Sproglærer med tysk som primærfag, herudover et engelskhold. Timerne ligger på 7. og 8. årgang. Dertil kommer mulighed for 2-lærer timer.

Barselsvikar: Matematik og fysik/kemi 9. klasse og 2- lærer timer i matematik på 9. årgang. Der er i næste skoleår 2-lærer ordning i matematik på hele årgangen. Herudover matematik og naturfag på 4. årgang.

Vi vil gerne have nye kolleger, som brænder for at give børnene en tryg og god skoledag, hvor der er plads til både stort fokus på trivsel og skæve måder at angribe en faglig udfordring på. Nye kolleger, som får energi af at sparre om stort og småt, men kan også selv sætte dagsorden, hvis det er nødvendigt.

Så vi ser gerne, at du kan genkende dig selv i at være:

 • Læreruddannet – nyuddannet eller med masser af erfaring - vigtigst er, at du mod på at folde dine kompetencer ud hos os.
 • Struktureret, men fleksibel i din tilgang til omskifteligheden i en arbejdsdag - du kan afvige planen, hvis omstændighederne kræver det.
 • Engagereret og seriøs ift. dit arbejde, men har også let til smil og har humoren med dig i dagligdagen - i klasserummet og på lærerværelset.
 • Team- og samarbejdsorienteret, du ser værdien i din kommunikation med kolleger, elever og forældre.
 • Smilende, imødekommende og brænder for at gøre en forskel på din arbejdsplads- både fagligt og socialt.

Hvad kan vi tilbyde?

 • Vi tilbyder først og fremmest en skøn arbejdsplads med engagerede, humoristiske og imødekommende kolleger - og en ledelse som er lydhør og tæt-på.
 • Vi tilbyder nyuddannede et loft på undervisningstimetallet, ekstra forberedelsestid og mentorordning.
 • Vi tilbyder øvrige nye kolleger mentorordning efter aftale og behov.
 • Vi har fleksibel tilstedeværelse - det skal give mening af være på matriklen.

- og så har vi naturligvis søde børn og forældre, som også glæder sig til at tage imod nye lærere på skolen.

Løn og praktiske oplysninger
Du er velkommen til at kontakte konstitueret skoleleder Rikke B. Knigge 4397 9039 for at høre nærmere om stillingen, om skolen eller aftale et besøg. Du har også mulighed for at gå ind på www.greve.dk og få flere informationer om kommunen og vores personalepolitik.
Ansøgningsfrist d. 5. juni 2024 – ansættelsessamtaler afholdes løbende og senest umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes børneattest og straffeattest ved ansættelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Lærer
 • Greve