Børnehaveklasseleder

Midt-og Vestsjælland

Hvalsø Skole søger børnehaveklasseleder

Vi søger 1-2 dygtige og dedikerede børnehaveklasseledere pr. 1.august 2024 til fastansættelse til vores 0. årgang.

Du vil blive en del af et godt og velfungerende team, hvor samarbejdet er karakteriseret ved at være tæt, professionelt og nærværende. Samarbejdet er derfor også uundværligt for dig. Vi søger en kollega, der har mod på at sætte egen praksis i spil, og udvikle den i samspil med kollegaer og ledelse.

Vi vægter derfor at du;

  • har gode samarbejdsevner og stærke relationskompetencer
  • er fagligt kompetent og nysgerrig på egen praksis
  • er pædagogisk engageret og udviklingsorienteret
  • vil bidrage positivt og anerkendende på arbejdspladsen
  • er udadvendt og har en humoristisk tilgang til tilværelsen

Om jobbet:

Som børnehaveklasseleder skal du bidrage til at skabe en glidende indgang til skolelivet for eleverne i 0.kl., hvor vi har fokus på tryghed, skoleparathed, læring og gode oplevelser. Vi arbejder derfor med sprog og tidlig læsning, matematikforståelse, sociale kompetencer og relationer og ikke mindst at være i et fællesskab.

Hvem er vi?

Vi er en velfungerende skole med fokus på læring og trivsel hos både børn og voksne. Det sikrer vi gennem faglig og pædagogisk sparring, medinddragelse på alle niveauer og et fælles ønske om at indgå i meningsfulde professionelle fællesskaber. Det betyder tæt samarbejde i årgangsteam, faglige teamdage og månedlige afdelingsmøder med fokus på pædagogisk udvikling.

Desuden har vi et tæt samarbejde med børnehaverne i nærområdet, hvor vi arbejder med de gode overgange. Vi har derfor en del sparring og udveksling med disse.

På skolen går 675 aktive og motiverede elever, og vi huser ca. 80 medarbejdere. Hvalsø Skole ligger i et dejligt område med masser af fantastiske udearealer og natur. Skolen er beliggende lige ved Hvalsø Station.

Hvad kan vi tilbyde?

Du vil blive en del af en indskolingsafdeling, hvor du kan være med til at sætte dit præg sammen med et motiveret og ambitiøst lærere og pædagoger, der ser frem til nye faglige og pædagogiske input fra dig. Dagligdagen er præget af et tillidsfuldt arbejde fyldt med grin og humor. Der er et rigtig godt og fagligt stærkt samarbejde mellem lærerne på årgangene. AKT-vejledere, læsevejledere, specialundervisere, supervisorer m.fl., bakker op om de enkelte teams og lærere. Vi har et velfungerende samarbejde med SFO og klubpædagoger samt en ledelse, der prioriterer at være tæt på undervisningen og teamsamarbejdet.

Hvis du vil vide mere om skolen eller den ledige stilling, er du meget velkommen til at kontakte indskolingsleder Henrik Mandrup på 29200162 eller skoleleder Lars Hansson på 29200161.

Ansøgningsfrist den 31. maj 2024. Samtaler afholdes den 6. juni 2024.

Ansættelsestidspunkt:

Vi ønsker stillingen besat pr. 1. august 2024.

Ansættelsessamtaler finder sted mandag den 6. juni 2024.

Løn- og ansættelsesvilkår er ifølge gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger


Har du spørgsmål omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Skoleleder Lars Hansson på tlf. nr. 2920 0161.

Der er ansøgningsfrist for stillingen den 31. maj 2024 kl. 23:59.

Arbejdssted vil være Skolevej 5, 4330 Hvalsø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Midt-og Vestsjælland