Nørholm Skole søger matematiklærer

Nibe

Nørholm Skole søger matematiklærer

Faglighed og fællesskab i kombination kendetegner Nørholm Skole. Vi er en skole med masser af traditioner, en spændende historie og en kreativ kultur. Skole og børnehave er skønt beliggende midt i naturen, tæt på Limfjorden - kun 15 minutter fra Aalborg.

Skolen er en landsbyordning og fyldes hver morgen af godt og vel 100 forventningsfulde elever i skoledelen, der går fra 0.- 6. klasse, og ca. 40 børn i børnehaven. Til skolen hører også Gårdskolen, som er Nørholms Skoles specialtilbud.

En af vores lærere har valgt at opsige sin stilling for at blive leder på en anden skole og vi søger derfor en ny kollega pr. 01.08.2024.

I alt er vi 30 privilegerede medarbejdere, der hver dag skaber rammerne for det gode børneliv på Nørholm Skole. Vi insisterer på at praktisere en tydelig og stærk lærerfaglighed, hvor vi har høje forventninger til både børnene og til hinanden.

I det kommende skoleår sætter vi gang i et skoleudviklingsprojekt, hvor vi som samlet personalegruppe kommer til at arbejde med og udvikle vores pædagogiske og didaktiske praksis i samarbejde med UCN og Den Mangfoldige Folkeskole.

Vi har følgende ønsker til vores kommende kollega:

 • At du som matematiklærer og kontaktlærer på to årgange, har linjefag i matematik og meget gerne linjefag eller undervisningskompetence i et eller flere af følgende fag: Natur/teknologi, Håndværk/design og drengeidræt.
 • At du, som forudsætning for din faglighed og professionalitet, er dygtig til at skabe positive, forpligtende relationer til både børn og voksne - både i små og store fællesskaber.
 • At du insisterer på at indgå i faglige fællesskaber med dine kolleger og kan indgå i teamsamarbejde med flere faggrupper repræsenteret.
 • At du har blik for alle børns særlige styrker, kompetencer og behov.


Vi kan tilbyde vores kommende kollega:

 • Et sundt arbejds- og undervisningsmiljø - baseret på stærke traditioner og gode værdier.
 • En skole, hvor vi kontinuerligt arbejder målrettet og reflekteret med skoleudvikling, og hvor alle medarbejdere har mulighed for at præge kulturen og de aktuelle udviklingstiltag.
 • En skole med et tæt og konstruktivt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere med fokus på den fælles kerneopgave - børnenes trivsel og udvikling.
 • En skole med godt arbejdsmiljø - præget af dygtige medarbejdere, en uformel omgangstone, højt til loftet og humor.
 • En engageret forældregruppe, der bidrager og støtter op omkring skolen, og for hvem skolen har en helt særlig betydning i lokalsamfundet.

Du kan også se flere oplysninger om skolen på www.noerholmskole.dk eller kontakte skoleleder Merete Bachmann på mobil 93520465 eller 29375781 for yderligere oplysninger eller for at aftale et besøg på skolen.

Samtaler afholdes i uge 25.

Ansøgningen skal være skolen i hænde torsdag d. 10.06.2024 kl. 12.00.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nibe.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Lærer
 • Nibe
 • Mandag den 10. juni 2024