Servicemontør med 100+ rejsedage pr. år

Hvide Sande

Til nyoprettet stilling søger vi en løsningsorienteret servicemontør, der kan varetage reparations-, service og montageopgaver on-site, nationalt og internationalt.

HVEM ER VI?

Seasight Solutions A/S, som er en del af Seasight Group, er en yderst kompetent totalleverandør, der udvikler og producerer industriværktøjer, fabriksudstyr, løfte- og transportløsninger, med vindindustrien og forsvaret som primære kunder. Vi har eget ingeniør- og automationshus, samt produktion i ind- og udland. Vi kan derfor tilbyde vores kunder alt fra CNC-bearbejdning over kundetilpassede stål- og aluminiumskonstruktioner til specialdesignede plug-and-play løsninger med efterfølgende service og træning.

HVEM ER DU?

Du er uddannet inden for produktion, gerne med el-teknisk baggrund. Måske har du også kendskab til smede- og montørarbejde.
Du er mødestabil og præsentabel, så du kan være vores ambassadør i marken. Du kan begå dig på både dansk og engelsk, og du skal kunne arbejde selvstændigt med dine opgaver.
Du er fleksibel med arbejdstiderne og kan hurtig omstille dig fra en opgave til en anden.

HVAD SKAL DU LAVE?

Du skal være rejsemontør med 100+ rejsedage pr. år.

Opgaverne ude i marken kan bl.a. være:
- Service og installation af produkter
- Fejlfinding og reparation
- Træning af operatører

Når du ikke er ude på opgaver, vil du indgå som en del af produktion/montage i enten Hvide Sande eller Ringkøbing.

HVAD FÅR DU?

Du bliver en del af et dynamisk serviceteam på 7 medarbejdere, hvoraf 4 er servicemontører.

Der er altid mulighed for sparring med kollegerne, on-site eller on-line. Sammen sikrer I professionel service og godt humør - både over telefonen og når I mødes i produktionen eller på kontoret.

Seasight Solutions A/S er en virksomhed i konstant forandring. Du kan derfor løbende få flere opgaver, som passer til dine kompetencer og ønsker om faglig og personlig udvikling.

SEND DIN ANSØGNING
Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt Head of Service Dpt. Michael Vind Jensen på tlf. 5129 9826.

Upload ansøgning og CV via hjemmesiden www.seasightsolutions.com/career/ snarest muligt og senest fredag d. 7. juni. Vi holder samtaler løbende og stillingen lukkes, når vi har fundet den rette kandidat.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvide Sande.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Hvide Sande
  • Fredag den 07. juni 2024