To maskinmesterpraktikanter til Danmarks største forsyning

Praktik - København SV

Mulighed for at omsætte teorien til anvendelse i praksis
Vi har god erfaring med, at vores praktikanter er et makkerpar og derved kan samarbejde om et fælles projekt, så søg gerne sammen med din studiemakker. Din/jeres opgaver som maskinmesterpraktikant kan som eksempel omfatte:

  • analyse af produktionsanlæg
  • forslag til forbedringer
  • risikoanalyse
  • udarbejdelse af mindre projekter

I får mulighed for at omsætte teorien fra maskinmesteruddannelsen til anvendelse i praksis. I vil altså blive inddraget i det, der kræves for at producere rent drikkevand fra jord til bord. I løbet af praktikperioden får I indsigt i de krav og forventninger, som HOFOR har til maskinmesteres viden og færdigheder til arbejdet. I vil få et praktikforløb, hvor der samarbejdes med engagerede kolleger i et tværfagligt miljø.

Stærk faglighed og høj grad af ansvarlighed
For at komme i betragtning til praktikpladsen skal I have gennemført til og med semestertrin M8 på maskinmesteruddannelsen. Som personer er I mødestabile, ansvarssøgende og kan arbejde selvstændigt med problemløsning. Der er fokus på de faglige udfordringer, og vi forventer, at I går til opgaverne med en positiv indstilling.

Da HOFORs forsyningsområder spænder over store arealer, er der et ønske om at man har kørekort til kategori B.

Vi er klar til at byde jer velkommen
Som vores nye praktikanter, bliver I en del af Vand Teknisk Service, der holder til ved driftscentralen nær Valbyparken. I vil indgå i et velfungerende, behageligt fællesskab, hvor vi passer på hinanden og har en god, spændende og sjov hverdag. Vi har respekt for hinandens kompetencer, personligheder og syn på livet, og vi søger hele tiden at udvikle os. Vi kan lide at være faglige og er stolte af vores produkt.

Klar til at ansøge?
Er I klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din/jeres ansøgning(er). Ansøgningsfristen er den 3. juni 2024 og opstart er primo august. Praktikstillingen er tidsbegrænset og tilpasses skolens praktikperiode. Vær opmærksom på, at praktikken er ulønnet.

Du/I sender din/jeres ansøgning(er) ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side. Hvis du søger praktikken sammen med din makker fra studiet, bedes I begge ansøge om stillingen og i den forbindelse uploade jeres individuelle CV samt en ansøgning. I kan med fordel skrive én fælles ansøgning, som I begge uploader. Du er naturligvis også velkommen til at søge stillingen uden en studiemakker.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder, Kåre Skov Herskind, på telefon: 2795 3231.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en fordel. Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • København SV
  • Mandag den 03. juni 2024