Datacenter Netværksspecialist - kom og sæt dit præg på ny Cisco ACI installation

Herning

Har du arbejdet med netværk i mange år og drømmer du om at være med til at bidrage til en større implementering? Så er det nu du skal slå til. Vi arbejder medde nyeste teknologier indenfor netværk, har fleksible arbejdstider og et stærkt hold af dedikerede kollegaer. Stillingen kan besættes på et af itm8’s lokationer i enten Herning, Århus eller København.

Ud over at du arbejder med vores nye ACI installation, får du mulighed for at booste din faglige udvikling, da vi tilbyder adgang til at tage relevante certificeringer og uddannelse. Der er mulighed for at arbejde remote eller benytte vores kontorfaciliteter i Herning, Østerbro/København eller i Viby/v. Århus – alle med fantastiske kantineforhold og et mix af kolleger fra øvrige forretningsområder.

Du bliver en del af et team, hvor alle brænder for at skabe et sikkert, skalerbart og stabilt netværk. Som Netværksspecialist er du med til alle dele af netværk, herunder at designe, bygge, administrere og udvikle datacenter-infrastrukturen hos itm8. Opgaverne spænder bredt og ud fra dine interesseområder, er du er selv med til at præge og forme dine opgaver i den retning, du ønsker.

Hos itm8 kan vi tilbyde dig
Uanset om du har få eller mange års erfaring, kan vi garantere, at du kommer til at udvikle dig både personligt og fagligt, og imens du gør det, tilbyder vi dig:

  • Et kvalificeret team med et stærkt fællesskab, fantastiske m8s med fokus på samarbejde, trivsel og ambitionen om at lykkedes sammen
  • At blive en del af et inspirerende arbejdsmiljø, hvor vi brænder for at skabe værdi for vores kunder og hinanden
  • Fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejdsdage
  • Muligheden for at deltage i ”One itm8-rejsen”
  • En perlerække af forskellige faglige og sociale arrangementer, attraktive ansættelsesforhold, herunder en lækker kantineordning, sundhedssikring samt andre personalegoder.

Hvad gør dig til et godt match?
Vi har brug for en erfaren Netværkskollega, gerne med en it-uddannelse indenfor netværk og sikkerhed og/eller 3-5 års erfaring fra et større datacenter eller driftsmiljø. Dine tekniske kvalifikation er på CCNP niveau og har du allerede en CCNP eller lignende Certificering, så vil det være en fordel.

Vi arbejder med en bred vifte af teknologier og software-/harware-udbydere, hvor Cisco, Juniper, VMware NSX samt Fortigate er i fokus, så erfaring med disse teknologier vil være et kæmpe plus. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Det praktiske
Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Team Manager Dan Sørup Olesen på mobil[xxxxx]. Vi indkalder til samtale løbende, og der indhentes straffeattest forud for ansættelse.

Lyder ovenstående interessant, så håber vi, at du vil sende os dit cv og et kort skriv om, hvad der motiverer og driver dig i dit arbejdsliv.

#Li-Hybrid #Li-Meban


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Netværksspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Netværksspecialist
  • Herning