Rekrutteringsfirma

Tilbudschef / El-beregner

Hele Danmark

Få yderligere info om stillingen
Om virksomheden:

Vejby El & VVS A/S, er en virksomhed der udfører el og vvs-arbejde for private, industri og erhverv, på service og projekter over hele landet, virksomheden beskæftiger ca. 65 medarbejdere.

Virksomheden tilbyder el-arbejde for private boligejere, virksomheder og landbrug i og omkring Holstebro, Viborg og Salling. Derudover har man en afdeling i København.

Virksomheden arbejder på langvarige forhold til deres kunder, hvilket har gjort, at en stor del af kunderne er kendte i dagligdagen. Man ser sig selv, som samarbejdspartner frem for underleverandør.

Om jobbet:

Du vil med direkte reference til chefen for el- afdelingen, agere som hans højre hånd. Du er den der skal tage dig af projektering, el-beregning og kvalitetssikring. Du er også den der sammensætter tilbud, forhandle med entreprenører / kunder, og i nogle situationer være klar til at påtage dig projektledelse af udvalgte projekter. Du vil få base i Spøttrup.

Det forvendtes at du:

  • Tilrettelægger projekterne og sikrer, at tidsplanerne og økonomi bliver overholdt
  • Sikre, at der bliver fulgt op på kvaliteten, og der udarbejdes kvalitetssikring.
  • Med din position i virksomheden, vil du være en vigtig del i udviklingen af virksomhedens el-afdeling.

Om dig:

Personlige og faglige kvalifikationer:

Du har et stort drive, en positiv livsindstilling og tilgang til opgaverne. Det er vigtigt at du kan samarbejde på tværs i organisationen, og kan kommunikere med kunder, entreprenører og eksterne samarbejdspartnere.

Det forventes du har en baggrund som elinstallatør eller tilsvarende. At du skriver og taler dansk, og har erfaring med el-kalkulation, gerne i Calvin. Du kan arbejde selvstændigt og struktureret, og har lyst til at sætte dit præg på udvikling af virksomheden.

Man forventer du har +3 års erfaring med projektering og kalkulation af større byggesager.

Virksomheden tilbyder dig:

Virksomheden tilbyder dig en udfordrende stilling med høj grad af involvering i en dynamisk organisation, hvor du selv har mulighed for at planlægge din arbejdstid.

Du vil som udgangspunkt få arbejdssted på virksomhedens adresse i Spøttrup, men der er mulighed for fleksibilitet i forhold til flextid og hjemmearbejde, så der er plads til både familie og arbejdsliv. I virksomheden ligger man vægt på at have en arbejdsuge på 37 timer.

Virksomheden tilbyder dig en bil, en attraktiv lønpakke, med pension og sundhedsforsikring.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortrolig. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål skal rettes til prokan rekruttering, partner and headhunter Finn Villemoes Pedersen på tlf. 24 20 06 13 eller mail [email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Få yderligere info og kontakt på Prokan Rekruttering's hjemmeside: klik her......
Prokan rekruttering er en netværksbaseret headhunter og rekrutteringsvirksomhed.
Vi arbejder ud fra princippet ”rettidig omhu” forstået på den måde, at vi i vores samarbejde med vores kunder hele tiden forsøger at være på forkant med vores kunders ønsker og krav samt behov for nye medarbejdere. Vi opbygger derfor databaser for vores kunder således, at kunden altid har en pulje af relevante kandidater til eventuelle ledige jobs.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 04.07.2024
  • Økonom