Rekrutteringsfirma

BRØDREMENIGHEDENS HOTEL I CHRISTIANSFELD SØGER FORPAGTER/PAR

Christiansfeld

Brødremenighedens Hotel i Christiansfeld søger erfaren, engageret hotelvært/værtspar til at drive og udvikle vores charmerende hotel som er en del af UNESCOs verdensarvsliste.

Hotellet er beliggende i den smukke by Christiansfeld, og har 18 topmoderne værelser, restaurant, selskabs- og konferencefaciliteter og hyggelig udendørs terrasse med unik mulighed for servering. Restaurant med vinkælder ligger i kælderen med buede hvælvinger og en rigtig hyggelig atmosfære. I nabolaget er der rige muligheder for at dyrke frugt og grønsager.

Vi søger en person eller et par, der kan videreføre vores traditioner og samtidig bringe friske ideer og innovation til hotellet.

Som forpagter vil du være ansvarlig for at sikre en høj standard for kundeservice, at drive hotellet rentabelt og at skabe en positiv atmosfære for både gæster og medarbejdere.

Vi tilbyder
Et nyrenoveret hotel, med et godt renommé og mange muligheder.
Brødremenigheden ejer flere bygninger i Christiansfeld, og er gerne behjælpelig med bolig.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte Thorkild Fuglsang Nielsen, HEAD aHEAD på +45 2689 8889. Vi behandler ansøgninger løbende og fortroligt.

Hvis du er interesseret i at forpagte Brødremenighedens Hotel i Christiansfeld og mener, at du har de rette kvalifikationer og egenskaber, så send din ansøgning og CV til os via linket her på siden.

Brødremenighedens Hotel, Christiansfeld
- er et af landets ældste hoteller med en fantastisk historie, bl.a. blev våbenhvilen i 1864 underskrevet på værelse 7 hvor erklæringen hænger. Hotellet var en af de 4 første bygninger der blev bygget i byen, med første grundsten lagt d. 1 / 4 – 1773, og har været hotel lige siden. Hotellet har gennemgået en totalrenovering fra 2004 – 2006 med støtte fra Real-Dania fonden samt Augustinus Fonden.
https://www.bmhotel.dk/Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Christiansfeld.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Christiansfeld
  • Tirsdag den 25. juni 2024