Dragør

og de ser frem til at møde deres nye lærere ...Så hvis du kan se dig ind i en skolepolitik og en folkeskole, hvor glæden ved skolen er i højsædet, hvor vi tager lysten til læring og fællesskaber bundseriøst – så skal du søge en af de 2 ledige stillinger.

De to ledige faste stillinger er på fuld tid, og har begge dansk og klasselæreropgaven som en del stillingen. Men vi ønsker også, du kan undervise i fx engelsk, kulturfag, håndværk/design, fysik/kemi og madkundskab.

Skolens ambitioner


Store Magleby Skole er en 3-sporet folkeskole (4 spor på 1. årgang) beliggende i Dragør Kommune. Skolen har ca. 720 elever fordelt på 31 klasser og 86 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi er kendt for et godt kollegafællesskab, der udover det daglige samarbejde bæres af andre faste kollegiale arrangementer hen over året.

Vi går seriøst op i, at en god folkeskole står på et stærkt samarbejde mellem medarbejdere, ledelse og forældre. Derfor prioriterer vi som ledelse, at vi udøver faglig ledelse tæt på praksis. Det vil du mærke ved, at vi sammen udvikler skolen i inddragende processer, men også ved, at ledelsen ofte er på besøg i undervisning.

Vi tager skolens mission helt alvorligt: At vi ønsker at uddanne og danne eleverne til at skabe det bedst mulige liv for sig selv og andre i et bæredygtigt, mangfoldigt og demokratisk samfund.

Vi tilbyder


  • At du bliver en del af et aktivt, dedikeret og mangfoldigt kollegafællesskab.
  • En skole med traditioner og visionen om, at vi er den forandring, vi vil se i verden.
  • En åben og dialogorienteret ledelse, som er tæt på praksis.
  • En hverdag præget af fleksibilitet og medinddragelse.
  • En arbejdstidsaftale med tid til planlægning.
  • Et fantastisk kollegialt fællesskab med fredagsbar og fester.
  • Og ikke mindst – et samarbejde hvor vi ser frem til netop dit bidrag til udvikling.

Hvem er du


Det glæder vi os til at høre, at du selv fortæller mere om. Vi ønsker en dygtig lærer med fagligheden i orden, og du værdsætter dit samarbejde med kollegaer, ledelse og forældre.

Som lærer er dit blik rettet mod eleverne, deres faglighed og trivsel, og du har evnen til at omsætte din faglighed til gavn for eleverne.

Interesseret?


Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte pædagogisk afdelingsleder for udskolingen Steen Nielsen på telefon 30 10 10 83 eller mail [email protected]

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og forhåndsaftale om løn indgået mellem Dragør Kommune og Kreds 13.

Stillingerne er på fuld tid og søges via kommunens rekrutteringssystem. Send din ansøgning med oplysning om uddannelse og tidligere beskæftigelse via kommunens rekrutteringssystem:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Dragør.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Dragør