Administrativ support til ErhvervsCentret Greve

Greve Kommune, Greve

Byrådet i Greve Kommune har i 2023 vedtaget en ny Vækst- og Erhvervspolitisk strategi, der skal skabe bedre vilkår for virksomhederne i Greve Kommune. Du skal hjælpe os med i praksis at have det administrative fundament til at omsætte strategien til virkelighed.

Der er tale om en blækspruttefunktion med meget varierende opgaver fra dag til dag. Opgaverne kan være:

  • Dialog med og opfølgning på kontakt og møder med samarbejdspartnere
  • Kontakt til virksomheder i forbindelse med møder og opfølgning herpå
  • Ansvar for administrativ struktur på vores hverdag, så vi optimerer ressourcerne
  • Planlægning af og praktisk hjælp til vores arrangementer
  • Evt. hjælpe med kommunikation på hjemmeside, nyhedsbrev, Facebook og LinkedIn.

Opgaverne kan i et vist omfang tilpasses i forhold til din profil og udvikles i løbet af din ansættelse.

Om ErhvervsCentret Greve
ErhvervsCentret Greve er en kommunal institution med egen bestyrelse. Vi arbejder som brobygger mellem det politiske og administrative niveau og virksomhederne i Greve Kommune og erhvervspolitiske aktører i og uden for Greve Kommune. Vi bor på Rådhuset i Greve.

Du kan læse mere om os på erhvervscentret.greve.dk og du kan finde ErhvervsCentret Greve på LinkedIn.

Vi er et lille team bestående af en erhvervskonsulent, en kommunikationskonsulent og erhvervschefen. Du skal kunne indgå i en hverdag tæt på både politiske processer, administrative opgaver, virksomhedskontakt og events. Selvom vi har travlt, er der også tid til smil og grin i et uformelt arbejdsmiljø.

Om dig
Vi ønsker et bredt ansøgerfelt, hvor såvel den studerende som en færdiguddannet eller erfaren person kan være den profil, vi leder efter. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig. Vi ser på relevant erfaring, engagement og gåpåmod.

Du skal være nysgerrig og tage ansvar og arbejde selvstændigt. Vi har mange forskellige ”kunder” og skal levere kvalitet til dem alle med skarpe deadlines. Det skal du købe ind på at bidrage til.

Ansættelsesforhold
Der er tale om en étårig deltidsstilling frem til udgangen af juli 2025 i Center for Politik, Organisation og Borgerservice.

I dit daglige arbejde refererer du til erhvervschefen og indgår i et tæt samarbejde med de to andre medarbejdere.

Din ansøgning
Du sender en motiveret ansøgning, hvor du begrunder, hvorfor du vil være administrativ support, og hvorfor vi skal vælge dig. Du skal også sende et udførligt cv, hvor din erhvervserfaring, ansvar og resultater fra tidligere ansættelser fremgår.

Hvis du kommer til samtale, forventer vi, at du har sat dig ind i vores arbejdsområder og aktiviteter og kan byde ind med, hvordan du som administrativ support forestiller dig at understøtte dem.

Du er velkommen til at kontakte erhvervschef Morten Dam Jespersen på 4052 8820, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Øvrig information

Ansættelse sker efter gældende overenskomst.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Greve