Vikarstilling: Vej- og trafikmedarbejder til Greve Kommune (barselsvikar)

Greve Kommune, Vikar - Greve

Greve Kommune skal udvikle sig i de kommende år, og det involverer i høj grad vej- og trafikområdet. I Center for Teknik & Miljø søger vi en engageret kollega, som kan bidrage aktivt til arbejdet med forskellige typer af opgaver inden for området, hvor hovedindholdet er mobilitet, kollektiv transport og politisk betjening. Der er tale om et barselsvikariat. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og selvom vi har travlt, lægger vi vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde.


Om jobbet


Som vej- og trafikmedarbejder kommer du til at arbejde med både store og små projekter, hvor du får en bred berøringsflade ud i organisationen samt til borgere, brugere, vores entreprenør på vejområdet og rådgivere.

Vi har brug for en kollega, som kan bidrage aktivt til dette arbejde, hvor opgaverne bl.a. omfatter:

 • Trafiktællinger og kampagner
 • Udvikling af den kollektive trafik, herunder dialog med Movia
 • Mobilitet (Gate 21 projekt, cykelsamarbejde, klimatiltag)
 • Udarbejdelse af sagsfremstillinger til politisk behandling
 • Servicering af borgerhenvendelser, journalisering og betaling af fakturaer
 • Behandle ansøgninger om lån eller udlejning af kommunens grønne arealer
 • Opdatering af hjemmeside

Herudover forventer vi også, at du deltager aktivt i teamets (faglige) udvikling, hvor vi bl.a. har fokus på at sørge for en løbende drift af kommunens stier og veje og udføre anlægsprojekter.


Om dig


Du brænder for den gode service overfor borgere og politikere og kan indgå i konstruktive dialoger med både borgere, brugere, rådgivere samt andre samarbejdspartnere. Desuden har du mod på at arbejde med vej- og trafikområdet samt en forståelse for myndighedsrollen. Vi er gode til at bruge hinandens styrker og lægger vægt på, at du både kan arbejde selvstændigt og ved, hvornår du skal inddrage andres viden og søge råd.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • God til at samarbejde og vil indgå̊ aktivt i vej- og trafikteamet
 • Resultatorienteret, systematik, god til at skabe fremdrift og afslutte sager og projekter.
 • Har digital data forståelse, da vi bruger en del programmer i vores daglige opgaveløsning
 • God til at formidle dig mundtligt og skriftligt

Du har en relevant videregående uddannelse som f.eks. ingeniør, geograf, landinspektør, cand.techn.soc. eller lignende. Nyuddannede vil også komme i betragtning.


Om os


I Greve Kommune er der højt til loftet og kort vej til beslutningerne. Vi lægger vægt på, at vi har det rart og sjovt med hinanden, og at vi har en uformel og respektfuld omgangstone, kaffe på kanden og en god balance mellem familie- og arbejdsliv. Hos os vil du få:

 • Afvekslende opgaver og faglige udfordringer, der løses i samarbejde med engagerede kollegaer
 • Indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse og udførelse
 • Et godt og uformelt arbejdsklima med dine kollegaer
 • En arbejdsplads med tværgående indsatser og plads til aktive bidrag i arbejdet
 • Mulighed for hjemmearbejde i op til to dage om ugen, herunder fast om fredagen


Vi ser det som en styrke, at vi er en enhed i Center for Teknik & Miljø, der består af to teams indenfor henholdsvis vej- og trafikområdet samt planområdet (byplanlægning). Denne stilling er placeret i vej- og trafikteamet med 7 engagerede kollegaer.

Vi sætter pris på socialt sammenhold, og har desuden en aktiv personaleforening, som arrangerer alt fra fester til landskampture. Herudover er der adgang til kantine samt frugtordning.


Yderligere oplysninger


Forventet tiltrædelse er senest den 1. juli 2024. Ansøgningsfristen er snarest mulig og senest den 27. maj 2024 kl. 12. Vi holder samtaler løbende.

Der er tale om et barselsvikariat af minimum 12 månereders varighed - med mulighed for forlængelse. Stillingen er med en arbejdsuge på 37 timer med flexordning. Løn- og ansættelsesvilkår aftales i henhold til gældende overenskomst, med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vej- og trafikmedarbejder Anna Poulsen på telefon 4042 5512 eller vej- og trafikmedarbejder Morten Nielsen på telefon 4397 9615.

Du kan læse mere om Greve Kommune og Center for Teknik & Miljø på vores hjemmeside www.greve.dkInformation og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Øvrige
 • Greve