Rekrutteringsfirma

Ingeniør med erfaring på tag og facader

Herning

Få yderligere info om stillingen
 • Er du uddannet ingeniør og har du kommerciel forståelse?
 • Har du erfaring med rådgivning til arkitekter, ingeniører og kunder?
 • Motiveres du af at arbejde med tyndplader og statik?

Har du et par års erfaring og brænder du for at arbejde med facade, tagkonstruktioner samt etageadskillelser?

Så er det måske dig, vi søger!

Jobbeskrivelse

Du bliver en del af et fagligt stærkt team på kontoret i Herning, hvor dine opgaver vil være af spændende, udfordrende og varierende karakter.

Din primære opgave vil være at vejlede kunder og udføre statiske beregninger på tagkonstruktioner og etageadskillelser for at finde de bedste løsningsforslag.

Som den tekniske specialist, vil du få en vigtig rolle i at sikre et stabilt og professionelt samarbejde med både kunder og leverandører samt rådgive og vejlede eksterne samarbejdspartnere.

Din arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Udførelse af statiske beregninger og analyser af tagkonstruktioner og etageadskillelser
 • Rådgivning af kunder og samarbejdspartnere om tekniske løsninger og optimering af konstruktioner
 • Sikre høj kvalitet og præcision i alle beregninger og tekniske løsninger
 • Vedligeholdelse og udvikling af gode relationer med kunder, leverandører og samarbejdspartnere
 • Deltagelse i projekter fra indledende rådgivning til færdig løsning
 • Tværfagligt samarbejde i hele organisationen

Profil:

Den rette profil har en relevant uddannelse i forhold til at løse opgaverne. Det kan være som bygnings-, konstruktionsingeniør eller tilsvarende. De vigtigste egenskaber er, at du har en god forståelse for både kunder og løsninger samt erfaring med statiske beregninger og brænder for dit fag.

Som person er du ansvarsbevidst, detaljeorienteret og struktureret. Du evner at arbejde både selvstændigt med opgaver/projekter og som en del af et team. Desuden kan med et kommercielt perspektiv vejlede kunder og komme med rådgivende løsningsforslag.

Du behersker dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt.

Virksomheden tilbyder:

En spændende og udfordrende stilling i en dynamisk og succesfuld virksomhed. Du tilbydes et fagligt stærkt miljø med kompetente og engagerede kollegaer.

Vil du med på holdet?

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Kent Fredslund Pedersen, på tlf. 28 77 00 70.

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning og dit CV via linket her på siden. Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater, da stillingen ønskes besat snarest muligt.

Om Rafinor:

Med baggrund i egen import af kvalitetsprodukter fra anerkendte værker i Europa har Rafinor A/S, gennem mere end 25 år, udført tag- og facadeentrepriser med hovedvægten lagt på tagentrepriser i ind- og udland.

Der er gennem årene opbygget en betydelig ekspertise i at løse nutidens krav til tagkonstruktioner udført i tyndplade. Trapez-tagpladens implementering i bygningers stabilitet, hvor vi udfører statiske beregninger for tagskivekræfter i henhold til de nyeste eurocode-normer.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Få yderligere info og kontakt på Kleven & Partners Rekruttering's hjemmeside: klik her......
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Øvrige
 • Herning