Studentermedhjælper

Grant Thornton Danmark, Studiejob - København K

Studentermedhjælper til Procesafdelingen


Kan du være med til at effektivisere og digitalisere vores interne arbejdsgange, og være med til at bygge broer med bæredygtige løsninger - ganske enkelt sørge for at alle medarbejdere har de bedste betingelser for at levere deres ydelser?

Vi søger en studentermedhjælper, der har en struktureret og løsningsorienteret tilgang til både opgaver og mennesker, kan være med til at drive processer og har fokus på effektivisering og digitalisering.

I GT ønsker vi at vores arbejdsgange og -processer gås efter i sømmene, og herfra udvikler sig mere strømlinet. Det skal være enkelt at udføre sin opgaver, uden genveje, og på den måde kunne levere sine ydelser mere smidigt og bæredygtigt.

Procesafdelingen arbejder i det daglige selvstændigt på projekter, men inddrager også andre, hvor det er relevant. Procesafdelingen er en del af Stream-udvalget, der består af ledere og medarbejdere med IT-kompetencer og hverdagserfaring i forhold til nuværende processer.

Dine kvalifikationer


Måske du allerede har erfaring med effektiviseringsprocesser, herunder arbejde og implementering af digitale værktøjer, som kan understøtte vores forretning.

Du er i gang med en uddannelse, og det kan f.eks. være:

 • HA (it.)
 • Cand.merc.(it.)
 • Global Business Informatics
 • Softwareudvikling
 • Kommunikation og IT
 • Digital Innovation and Management

Du har gennemslagskraft, er analytisk anlagt, og er vant til at arbejde med forskellige typer af mennesker.

Vi forventer, at du er…

 • ansvarsfuld, målrettet og ambitiøs på både dine egne, kollegers, vores kunders og firmaets vegne
 • social og nærværende i forholdet til både kolleger og kunder
 • besidder en sund skepsis, er udadvendt, tillidsvækkende, samt god til at lytte og kommunikere

”Vores kultur er uformel – vi er nærmest lidt som en familie”


Hos Grant Thornton er vi ikke helt som de andre i revisionsbranchen. Vores kerneværdi er at være ’tæt på’ – tæt på vores kunder og deres hverdag, for det er dem, der former Danmark.

Et godt arbejdsmiljø og god trivsel prioriteres højt. Omgangstonen er uformel og direkte. Det er vigtigt, at der er en god stemning på arbejdspladsen, da dette betyder engagerede medarbejdere og glade kunder - det vil sige en attraktiv arbejdsplads, som vi alle kan være stolte af, og hvor den enkelte medarbejder har mulighed for involvering og medindflydelse. Og ikke mindst er vi en revisionsvirksomhed i vækst.

Startdato: Snarest efter aftale

Arbejdssted: Stockholmsgade 45, 2100 København Ø

Spørgsmål og ansøgning


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Processes, Peter Rosendal på tlf. 32 42 72 22.

Du søger jobbet ved at klikke på ”ansøg nu”-knappen. Husk at vedhæfte:

 • Ansøgning, CV, gerne med vellignende billede
 • Eksamensbeviser/ foreløbige karakterer
 • Eventuelle anbefalinger/ referencer.

Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

For os hos Grant Thornton er revision og rådgivning to sider af samme sag. Vi hjælper virksomheder med at frigøre deres potentiale for vækst, ved at give meningsfuld, fremadrettet rådgivning inden for revision, regnskab og skat.

Proaktive teams, ledet af ubureaukratiske partnere, bruger deres indsigt og erfaring til at forstå og formidle komplekse problemstillinger og hjælpe med at finde de optimale løsninger.

Vi går højt op i at blive anbefalet af andre, for det, at andre anbefaler os, er den ultimative test på, om vi er dygtige revisorer og rådgivere. Det er sådan vores kunder altid er kommet til os.

Vi er pt ca. 350 kompetente og engagerede medarbejdere, hvilket er en ideel størrelse. Store nok til at vi kan løse alle nationale og internationale opgaver - men ikke større end at vores kunder er sikret personlig rådgivning og faste medarbejdere.

Vores medlemskab af Grant Thorntons internationale netværk giver os i tilgift adgang til globale ressourcer og metoder, til gavn for vores kunder.

Vores kontorer er i København, Hillerød og Roskilde Syd, men vi har kunder i hele Danmark. Så ligegyldigt hvor din virksomhed er beliggende, kører vi meget gerne ud til dig.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Øvrige
 • København K