Studentermedhjælper

Grant Thornton Danmark, Studiejob - København Ø

Studentermedhjælper til IT


Som vores nye studentermedhjælper kommer du til at understøtte IT-afdelingen med support af vores ca. 600 medarbejdere.

Du bliver en del af et IT-team på 8 personer. Vi har et godt samarbejde, hvor vi i fællesskab løfter et betydeligt ansvar. Din tilgang til opgaveløsning og fejlfinding er selvstændig og struktureret, og du er enig i devisen ”ingen går hjem, før en løsning er fundet”.

Du får et studiejob, hvor du kommer i berøring med mange forskellige opgaver, og to dage sjældent er ens. Vi arbejder blandt andet med programmer og platforme som f.eks. Windows 11, Office 365, PowerShell, Microsoft Forms, Power Automate, PowerBI, CaseWare, E-conomic, Uniconta, NitroPDF, Penneo, Skat Nova og LEAP.

Når du oplever stemningen og huset, vil du mærke vores helt særlige og sociale kultur, hvor vi sikrer vores medarbejdere en bred viden og hjælper hinanden. Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø, hvor dit engagement belønnes med ansvar og muligheden for at præge dine opgaver.

Analytisk IT-studerende med gode sociale kompetencer


Vi forestiller os, at du læser på en videregående IT-uddannelse – det kunne f.eks. være IT-teknolog, datamatiker eller automationsteknolog og har måske også erfaring fra lignende job/studiejob. Vi forventer at du har en analytisk tilgang til verden, gennemslagskraft og er vant til at arbejde med mennesker.

Vi forventer, at du er…


  • ansvarsfuld, målrettet og ambitiøs på både dine egne, kollegers, vores kunders og firmaets vegne.
  • social og nærværende i forholdet til både kolleger og kunder.
  • i besiddelse af en sund skepsis, er udadvendt, tillidsvækkende, samt god til at lytte og kommunikere.


Startdato: Hurtigst muligt

Placering: Stockholmsgade 45, 2100 København Ø

Arbejdstid: 10-20 timer / uge

Spørgsmål og ansøgning


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR og TA-konsulent Julie Petersen på 32 42 72 40.

Du søger jobbet ved at klikke på ”Ansøg nu”-knappen. Husk at vedhæfte ansøgning, CV, eksamensbeviser og eventuelle referencer.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send den gerne hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

For os hos Grant Thornton er revision og rådgivning to sider af samme sag. Vi hjælper virksomheder med at frigøre deres potentiale for vækst, ved at give meningsfuld, fremadrettet rådgivning inden for revision, regnskab og skat.

Proaktive teams, ledet af ubureaukratiske partnere, bruger deres indsigt og erfaring til at forstå og formidle komplekse problemstillinger og hjælpe med at finde de optimale løsninger.

Vi går højt op i at blive anbefalet af andre, for det, at andre anbefaler os, er den ultimative test på, om vi er dygtige revisorer og rådgivere. Det er sådan vores kunder altid er kommet til os.

Vi er pt ca. 350 kompetente og engagerede medarbejdere, hvilket er en ideel størrelse. Store nok til at vi kan løse alle nationale og internationale opgaver - men ikke større end at vores kunder er sikret personlig rådgivning og faste medarbejdere.

Vores medlemskab af Grant Thorntons internationale netværk giver os i tilgift adgang til globale ressourcer og metoder, til gavn for vores kunder.

Vores kontorer er i København, Hillerød og Roskilde Syd, men vi har kunder i hele Danmark. Så ligegyldigt hvor din virksomhed er beliggende, kører vi meget gerne ud til dig.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø