Storkøbenhavn

BAS søger vikarer


Har du brug for at tjene lidt ekstra!


Her hos os kan du få erfaring inden for arbejdet med voksne med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse. Herudover vil du få mulighed for at få erhvervserfaring i et job med mange forskellige kollegaer og arbejdsopgaver.

Vi kan tilbyde dig et sted med udfordringer samt udvide dit kendskab til brugere, som har forskellige behov.

I BAS har vi 7 huse fordelt på matriklen, der hver især har forskellige pædagogiske profiler, som gør det spændende at møde på arbejde, hvor ikke to dage er ens. Vi arbejder med medborgerskab og brugerindflydelse. Det betyder at brugerne er i centrum, og at vi arbejder for at øge brugernes mulighed for at få størst mulig indflydelse på eget liv.

En kort beskrivelse af hverdagen. Brugerne ankommer ca. kl. 8.00-9.30. Derefter går vi i gang med dagens aktiviteter. Kl. ca. 11.30 er der frokost hvor brugerne har forskelligt hjælpebehov. Efter frokost forsat aktiviteter.
Aktiviteter kan være kreative aktiviteter så som klippe, klistre, male, sang, højtlæsning, gå ture, cykelture som foregår 1:1 eller i små grupper. Nærvær og samvær.

Der vil i nogle af vores huse være en del personlig pleje.

BAS har åbent mandag-fredag i tidsrummet 8-15.30.

Vi forventer, at du som vikar er


  • Ansvarsbevidst
  • Åbensindet
  • Omstillingsparat
  • Ikke bange for at prøve nye ting
  • Tydelig i dit kropssprog
  • Hviler i dig selv


Vi håber på at høre fra dig ...
Kontakt Sonja på telefon 39 57 33 60.

Frist


30. juni 2024.

Med venlig hilsen pædagogerne
Beskæftigelse, Aktivitet og Samvær -BAS
Gladsaxe Handicaptilbud


Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Storkøbenhavn