Storkøbenhavn

Vikariatet er fra 1. maj eller snarest derefter til slut april 2025.

Vi søger en pædagog med hænderne skruet rigtigt på og som har lyst til at arbejde med en skøn brugergruppe, med lyst til dyr, ude- og haveliv.


Der er tale om en fysisk og psykisk relativt velfungerende brugergruppe (§104), der alle klarer sig selv i forhold til de fleste af hverdagens gøremål. Brugergruppen er bl.a. optaget af samvær med hinanden og snak om kærester m.v. Så du skal være indstillet på at tale ind i disse emner, som kræver rummelighed overfor svære følelser. Brugergruppen er med til at præge deres egen hverdag i huset og de aktiviteter, der bliver sat i gang. Det er vigtigt, at du har en naturlig tilgang til målgruppen.

Grønt Hus, som har 21 indskrevne brugere, beskæftiger sig dagligt, i mindre grupper, med vores dyrehold; kaniner, marsvin og høns. Vi bruger tid udendørs, hvor vi f.eks. laver bål og bålmad, passer have og drivhuset o.l. Det vil være fantastisk hvis du har lyst og energi til at sætte en masse fokus på ude-aktiviteter i alt slags vejr.

Desuden svømmer vi, har gåhold, vi synger og laver mad. Derudover har vi en sal, hvor vi spiller bold og bevæger os på andre måder. Og vi kan samles om bordet til en gang spil eller kreative udfoldelser.

Vi er en del af en klynge sammen med tre andre enheder fra BAS. Vi er i gang med at få et samarbejde på tværs op at køre, hvor vi bl.a. kan arbejde i større drivhus, på de grønne områder, aktiviteter i et maskinhus mm.

Desuden arbejder vi med relationspædagogik, neuropædagogik, samt anerkendende og ressourcefokuseret tilgang ud fra KRAP.

Vi ønsker os en kollega, der kan byde ind med følgende faglige og personlige kvalifikationer


  • Gode kompetencer i forhold til refleksion og dokumentation eller indstillet på at lære det. Vi dokumenterer i Nexus.
  • Er i stand til at inddrage, motivere og samle brugerne i arbejdet og være bevidst om, at arbejdet foregår på brugernes præmisser.
  • Er initiativtagende og aktivt igangsættende - særligt med fokus på udeliv
  • Er til en hver tid en god rollemodel for alle vores brugere.
  • Er god til at planlægge og arbejde selvstændigt, men samtidig være i god dialog med kollegaerne i huset, i klyngen samt i BAS som helhed.
  • Er flexibel og god til at få flere opgaver til at spille sammen i en til tider travl hverdag.
  • Har kørekort og er klar på at køre vores minibusser (alm. kørekort)

Den daglige åbningstid er fra kl. 8.00 til kl. 15.30. Hver anden torsdag til kl. 17.00 og til kl. 20.00 et par gange om året.

Vi ser meget gerne, at du kommer på besøg og får en rundvisning i huset inden du søger.

Løn- og ansættelsesforholdet sker efter gældende overenskomst.
I forbindelse med ansættelse forbeholder vi os ret til at indhente den offentlige straffeattest.

Ved spørgsmål ring til koordinator Martin Ernst telefon 20 37 86 35 eller til Grønt Hus på telefon 39 57 33 80.

Vi afholder samtaler løbende. Når den rette kandidat er fundet, tager vi stillingsopslaget ned.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Storkøbenhavn