Lunas Ark søger pædagog til børnehaven

Greve Kommune, Greve

Vil du være en del af en pædagogisk hverdag hvor kerneopgaven altid står forrest, hvor børnenes initiativer og idéer gribes, og hvor dine egne kompetencer og didaktiske overvejelser sættes i spil? Du kan rumme børns store følelser og er nysgerrig på det enkelte barn. Du skal lege med og udvikle livsduelige børn, gå i dialog med kompetente forældre og indgå i et fagligt arbejdsfællesskab med masser af sparring.

Dagtilbuddet Lunas Ark søger fagligt velfunderet pædagog 37 timer, som kan bidrage til at skabe de bedste rammer for vores børn.

Vi har lige nu plads til 122 fantastiske børn, fordelt på 3 børnehavegrupper og 3 vuggestuegrupper samt en busgruppe. Vi ligger i Hundige, og skal om ca. 7 mdr. flytte ca. 500 m, til en midlertidig institution, imens der bliver bygget en flot ny institution til os.

Vi søger dig, som kan bidrage til kvalitetsrige lærings- & legemiljøer, som styrker det enkelte barn og børnegruppen, gennem inkluderende og meningsfulde fællesskaber. Alle børn har krav på at blive mødt af et nærværende, omsorgsfuldt og hjertevarmt personale, som gennem pædagogisk kvalitet bidrager til deres udvikling, trivsel, læring og dannelse.

Vi er et hus hvor det værdsættes, at man har lyst til at tage initiativer og hvor gode idéer prøves af. Det er vigtigt at du tager det gode humør med på arbejde, og at du har lyst til at have det sjovt med vores skønne børn og gode kollegaer. Vi er optagede af at skabe professionelle arbejdsfællesskaber, hvor vi sammen løser dagens udfordringer, bakker hinanden op og hvor tryghed og tillid er i højsædet.

I Lunas Ark er vi i gang med et kompetenceløft, alle medarbejdere skal på sigt igennem et 6 dages kursus i Marte Meo. Så du skal have mod på at blive filmet og se mening med at arbejde med principperne indenfor Marte Meo. Samtidigt er vi i gang med at implementere Greve Kommunes fælles børne og ungesyn, børn og unge gør det så godt de kan, hvis de kan.

Det vigtigt, at du hviler i dig selv, er ærlig og det er bestemt kun et stort plus hvis du er glad, har humor og et positivt livssyn. Du må gerne have et godt overblik, være mødestabil, omstillingsparat, kunne have mange bolde i luften og trives med at tage ansvar.

Vi har åbent fra kl. 6.30-17.30 og fredage til kl. 16.30. Dine arbejdstider vil derfor ligge indenfor dette tidsrum.

Vi vil rigtigt gerne have besøg af dig, så vi kan kontaktes på tlf. 22458244 / 20603617 Så laver vi en aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes efter gældende overenskomst?

Ansøgning
I Greve Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 18 år, indhentes der også en børneattest. Der bliver indhentet telefoniske referencer fra tidligere arbejdsgivere.

Vi holder ansættelsessamtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Greve