Trivsels-/støttepædagog eller lærer

Greve Kommune, Greve

Damagerskolen søger en trivsels-/støttepædagog eller lærer

Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke. Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring, men også ved stor rummelighed.

Vi søger en ny kollega

Vi søger en engageret og erfaren støttepædagog eller lærer til at arbejde med elever, der oplever udfordringer relateret til adfærd. Du vil have en afgørende rolle i at skabe et støttende og berigende læringsmiljø for disse elever, og dermed sikre deres trivsel og fremgang. I tæt samarbejde med lærere, forældre og andre relevante fagfolk for at udvikle og implementere effektive undervisningsstrategier og støtteforanstaltninger.

Stillingen er 30-37 timer med ansættelse hurtigst muligt.

Læring og trivsel

På Damagerskolen vil du blive en del af en skole, der ønsker at udvikle og forberede eleverne til at blive livsduelige og kunne begå sig i et komplekst samfund. Vi er optaget af læring såvel individuelt som i fællesskaber. Vi er en skole, hvor vi er stolte af vores elever.

Damagerskolen

Vores overordnede strategiske fokusområder er Faglighed, Fællesskab og Kreativitet – og vores fokusområder i dette skoleår er bl.a. trivsel og børnesyn. Vi gør os umage og er stolte af vores skole. Vi har høje positive forventninger til hinanden, er ambitiøse og seriøse på vores skoles, elevers og hinandens vegne – og griner lidt en gang imellem. Der er højt til loftet og plads til uenighed og forskellighed, men der stilles krav til ordentlighed, til tonen og til sprogbruget. Vores ambition er, at alle vores distriktsbørn starter og bliver på Damagerskolen, at de trives og udvikler sig både fagligt og socialt.

Vi har 400 elever og ca. 60 medarbejdere. Vi er gode til at hjælpe hinanden, og har en god inklusionskultur. Vi indgår i et tæt konstruktivt samarbejde med PPR og forældre, og har en engageret og samarbejdende skolebestyrelse.

På Damagerskolen arbejder vi med Genoprettende Praksis skole. Dvs. at alle skolens medarbejdere er uddannet i Genoprettende Praksis, som er en veldokumenteret metode til at skabe et rum for konflikthåndtering. Et rum, hvor alle parter får mulighed for at komme til orde og blive hørt. Et rum, der inviterer til, at alle involverede indgår i en ligeværdig dialog og danner partnerskaber baseret på egen-ansvarlighed og gensidig trivsel.

I sidste skoleår fik vi etableret et MakerSpace lokale, som er et innovationslaboratorium, hvor eleverne arbejder med digitale teknologier som lasercutter, 3D-print og programmering, det er et værksted, hvor det analoge håndværk møder den nye teknologi.

I Greve har vi en arbejdstidsaftale, der er indgået mellem Greve Lærerforening og kommunen.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Nieller Mandrup på [email protected] eller 4397 3889.

Ansøgningsfrist: den 24. juni 2024.

Vi indkalder løbende til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Greve