Vuggestuen Kæret søger pædagog

Greve Kommune, Greve

Vuggestuen Kæret er beliggende tæt på grønne områder, strand samt offentlige transportmidler.

Vi søger en pædagog som brænder for det pædagogiske arbejde, som er nysgerrig på praksis og som ser hverdagsrutiner lige så vigtige som planlagte aktiviteter.

Vi er en engageret og mangfoldig personalegruppe med høj faglighed og tillid til hinanden. Vi arbejder ud fra, at alle er en del af et fagligt fællesskab og at vi ønsker at spille hinanden gode i forhold til vores arbejde.

Vi er mødestabile, løsningorienteret og fleksible for at hverdagen kan fungere bedst muligt og det forventer vi også af vores fremtidige kollega.

Vi søger en kollega, der med en omsorgsfuld, anerkendende og nærværende tilgang kan være en fast del af vores pædagogiske hverdag.

Da vi prioriterer et tæt og tillidsfuldt forældresamarbejde, håber vi, at du har erfaring med dette.

Vi vægter højt, at du har en positiv tilgang til arbejdet med børnene og dine kollegaer Derudover har vi brug for, at du er mødestabil.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med resten af huset om at bidrage positivt til vores gode udvikling og skabe en god hverdag for børn og deres familier.

Er du blevet interesseret i at høre mere om os og evt. besøge os, er du meget velkommen til at kontakte pædagogisk leder Lisbeth Mortensen på tlf. 28 29 09 37 eller pr. mail [email protected]

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomstregler.
Vi holder løbende ansættelsessamtaler.
Ved ansættelse indhentes børne- og straffeattest.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Greve