Pædagog på privatskolen Sophie Amalie

Skørping

Børnehaveklasse og 1.-6. klasse

Nu har du muligheden for at søge en spændende stilling og være med til at skabe Himmerlands bedste privatskole.

Vi tilbyder den perfekte balance mellem frihed i dit arbejde og direkte nærværende coaching af erfaren skoleleder. Vi tager hånd om dig uanset om du er nyuddannet eller har erfaring.

Om Sophie Amalie: Sophie Amalie Skolen er mere end blot en skole – det er et sted, hvor faglighed, fællesskab og trivsel går hånd i hånd. Vi ser vores elever som unikke individer med forskellige styrker og potentialer. På Sophie Amalie Skolen vil vi skabe et læringsmiljø, der giver en god og tryg skolegang og samtidig forbereder vores elever til både nutidens og fremtidens udfordringer. Vores mål er at være verdens bedste arbejdsplads, fordi et personale i trivsel og med smil giver glade børn med lyst til læring.

Hvad gør os unikke?

  • Analog læring til en digital fremtid: Vi tror på, at den bedste forberedelse til en digital verden er at forstå grundlæggende principper gennem analog læring. Vores elever får ikke kun digitale kompetencer, men også en solid forståelse for de fundamentale begreber.
  • Stor naturlegeplads og skønne faciliteter: Vores skole har en stor naturlegeplads, hvor børnene kan udfolde sig og lære gennem leg. Derudover har vores elever adgang til en hal, gymnastiksal, sportsplads og naturområder i byen.
  • Trivsel og fællesskab: Vi arbejder aktivt med at skabe et trygt og inkluderende miljø, hvor alle elever føler sig set og hørt. Vores små, samlæste klasser giver mulighed for tæt kontakt mellem elever og lærere.
  • Danskundervisning med metoden ALKALÆR: I indskolingen underviser vi i dansk med metoden ALKALÆR. Vi fokuserer på at styrke elevernes sprogforståelse, læsefærdigheder og skrivekompetencer gennem kreative og varierede undervisningsmetoder.

Stillingen: Pædagog

Vi søger en engageret og dygtig pædagog, der brænder for at arbejde med børn og unge. Som pædagog på Sophie Amalie Skolen vil du være med til at skabe et rummeligt fællesskab, hvor eleverne hjælper hinanden. Vi arbejder med analog læring, der ruster vores elever til en digital fremtid.

Dine timer vil ligge primært i børnehaveklassen samt 1.-2. klasse, men også i 3.-6. klasse, i SFO’en samt eventuelt få timer i børnehaven. På Sophie Amalie favner vi alle og spænder bredt. Naturligvis vil vi have fokus på at bruge dig og dine kompetencer, netop der, hvor du er stærkest. Men vi er et nærværende fællesskab, hvor vi hjælper hinanden på tværs af funktioner. Det er vigtigt for os, at alle er glade for at gå på arbejde, og at børn og elever guides i og hjælpes med at trives, at blive selvstændige samt til at udnytte deres fulde potentiale hver især.

Kvalifikationer:

  • Relevant uddannelse som pædagog
  • Erfaring med arbejde i skole eller dagtilbud
  • Evne til at skabe tryghed og trivsel

Relevant uddannelse som ALKALÆR-underviser er en fordel.

Arbejdstid: 32 timer om ugen

Ansøgningsfrist: Senest den 7. juni

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.

Send din ansøgning og CV til [email protected]

Læs eventuelt mere om Sophie Amalie på www.sophieamalieskolen.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Skørping.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Skørping
  • Fredag den 07. juni 2024