Psykolog i PPR

Greve Kommune, Greve

I PPR Greve har vi fokus på at komme tættere på den pædagogiske praksis og samtidigt med dette starter vi nye tiltag op inden for lettere behandling, da vi er ved at starte op med STIME. Der sker således mange spændende ting og derfor søger vi nye kollegaer til at træde ind i en psykologgruppe af fagligt engagerede psykologer med et godt sammenhold i en PPR med fokus på faglig udvikling både fælles og individuelt. I 2024 er der bl.a. planlagt fælles ekstern supervision for hele psykologgruppen ved bl.a. Maria Dresler og Lone Hygum og temadage for hele PPR med Camilla Printz. Psykologgruppen er en blanding af meget erfarne PPR-psykologer samt mere nyuddannede psykologer, og vi ser frem til at tage imod nye kollegaer, der kan være med til at bringe nye ideer ind i huset og hjælpe os med at se på vores egen praksis med andre øjne.

PPR i Greve er en arbejdsplads, hvor vi sætter en ære i det pædagogiske psykologiske arbejde. Vi indgår løbende i processer og samarbejder med de voksne, der er tættest på børnene og det gør vi sammen med andre dygtige fagligheder både internt og eksternt fra PPR. Vi søger derfor en psykolog til fastansættelse på 32.-37 timer om ugen samt en psykolog til et barselsvikariat på 30 timer om ugen. I Greve bestræber vi os også på, at kunne lave en opgavesammensætning, der giver mulighed for at få et arbejdsliv i PPR til at kunne det passer ind i din familie- og livssituation.

Som psykolog i PPR i Greve skal du være indstillet på at indgå i såvel tværfaglige som selvstændige opgaver og der vil være mulighed for både at indgå i opgaver på almen- og specialområdet samt på 0-6 års området og skoleområdet. Udover de traditionelle PPR kerneopgaver varetager nogle psykologer også lettere behandlingsopgaver såsom cool kids, chilled og STIME. Erfaring og interesse for PPR eller lettere behandlingsopgaver vil være en fordel, men har du andre relevante erfaringer, hører vi også gerne fra dig.

Vi håber at se din ansøgning, hvis du er på udkik efter:

 • Høj faglighed i en nysgerrig og engageret gruppe af psykologer.
 • Konstruktivt tværfagligt samarbejde både internt i PPR og eksternt i kommunen.
 • Et børne- og forandringssyn, som hviler på en systemisk forståelse og tilgang.
 • En arbejdsplads hvor udvikling, nye metoder og innovative tanker er i højsædet.
 • Kollegaer, som man altid kan række ud til og som vil række ud til dig for sparring og inspiration.
 • Kompetenceudvikling i form af mentorordning, kurser, supervision ifm. autorisation og specialistmodul samt løbende sparring med nærmeste leder, som er psykolog.
 • At være en del af en arbejdsplads, hvor vi også er optagede af, at arbejde skal kunne kombineres med medarbejdernes livs- og familiesituation.
 • En arbejdsplads, hvor man har mulighed for at tage del i monofaglige, tværfaglige og sociale sammenhænge, hvor vi bl.a. holder hyggelige fredagsbarer, påskefrokoster, sommerfester mm.

Vi søger efter en kollega, hvor vi oplever:

 • Høj motivation for arbejdet med at bidrage til trivsel, læring og udvikling hos børn, unge og de voksne omkring dem.
 • At du vægter og forstår betydningen af at se relationer og kontekster som væsentlige faktorer i forståelse af barnet og det, barnet fortæller sin omverden.
 • At du står godt i din psykologfaglighed og forstår at anvende den til at formidle, inspirere og inddrage andre i deres arbejde omkring barnet/den unge.
 • At du kan navigere i flere positioner og dermed både kan møde samarbejdspartnere som ekspert på dit område samt som nysgerrig facilitator af samtaler og møder.
 • At du bidrager til - og drager nytte af - et godt kollegialt samarbejde både internt og eksternt.
 • At du står stærkt ift. relations- og kommunikationskompetencer samt selvstændigt kan tilrettelægge dine opgaver.

Vi er en PPR med ca. 80 medarbejdere, hvis arbejde er baseret på tværfagligt samarbejde både internt og eksternt, høj faglighed, tidlige forebyggende indsatser og et systemisk blik på børn og unge med vægt på relationer og kontekst.

PPR er en selvstændig enhed i Center for Børn og Familie, vi samarbejder med skoler og dagtilbud samt specialtilbud for børn og unge i alderen 0-18 år. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Sundhedsplejen, Familierådgivningen, Greve Familiecenter samt Udviklingscenter Greve.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder i PPR, Trine Bornhøft på mail [email protected] og så vil du blive kontaktet. Alternativt kan du kontakte tillidsrepræsentant for psykologerne, Maria Stenberg på tlf. 40 27 93 87 for at få et indblik i, hvad PPR Greve er for en arbejdsplads.

Der afholdes løbende samtaler, og du kan senest sende din ansøgning senest d. 25.6.24 kl. 12.00. Til samtalen vil der bl.a. være en forventning om, at du også medbringer en case, som vi kan tale ud fra.

Vi gør opmærksom på, at Greve Kommune indhenter børne- og straffeattest ved ansættelsen.

 • Jobstart 15. august 2024 eller hurtigst muligt derefter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Psykolog
 • Greve