Smilende og serviceorienteret receptionist

Hillerød

Vil du hjælpe os med at skabe gode oplevelser for vores elever, besøgende og medarbejdere? Sætter du en ære i at yde en god og smilende service og trives du med at hjælpe andre? Så har vi en spændende stilling til dig.

Skolen har i alt syv adresser, du kommer til at sidde i vores nybyggede flotte reception på Milnersvej 48, Hillerød. Du bliver et vigtigt kontaktknudepunkt for hele skolen, og du vil få viden om både stort og småt.

Din arbejdsdag vil være en varieret blanding af f.eks.:

  • At tage godt imod besøgende
  • Besvarelse af henvendelser på mail og telefon, herunder omstilling for hele U/NORD
  • Fordele post fra virk.dk, sikker post og infomails
  • Håndtering af pakkeforsendelser
  • Bestille mødeforplejning og klargøring til møder
  • Ad hoc-opgaver indenfor administration

Du bliver en del af uddannelsesadministrationen som består af 22 Uddannelsessekretærer, men receptionistfunktionen varetages af 2 medarbejdere.

Lidt om dig
Vi forventer, at du har et stort servicegen og kan smile i telefonen, her erfaring med receptionistarbejde og er god til IT. Mængden af receptionistopgaver varierer hen over året, og det er derfor vigtigt, at du selv kan tage initiativ til at opsøge nye opgaver når du har en ledig stund, og kan sige fra overfor opgaver, når du har for meget om ørerne.

Hvorfor skal du vælge os?
Hos os vil du få en varieret arbejdsdag og komme i kontakt med mange forskellige mennesker hver dag: Elever, forældre, virksomhedsejere, kolleger mv. Du får kontor i nye og lyse lokaler. Vores omgangstone er i høj grad præget af gensidig respekt, hvilket bl.a. bliver genspejlet af vores seneste og meget flotte trivselsmåling fra 2022.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat efter organisationsaftalen mellem Skatteministeriet og HK-Stat for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere. Du indplaceres i løngruppe 2 trin 1, der er ikke mulighed for at optjene fleks timer. Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2023

Det er et krav for ansættelsen, at der til enhver tid kan fremvises en ren børneattest.

U/NORD er en røgfri skole. Vi ønsker at bidrage til et sundt arbejds- og undervisningsmiljø.

Ansøgning
Send ansøgning, CV, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket snarest muligt og senest mandag den 17. juni 2023.

Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 25

U/NORD ønsker en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere til at søge.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Leder for uddannelsesadministrationen Charlotte Lysholm Niemann på tlf. 9133 0086 eller mail: [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Receptionist", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Receptionist
  • Hillerød
  • Mandag den 17. juni 2024