Receptionist

Hvidovre

Vi søger til vores hovedkontor i Hvidovre en serviceminded Receptionist, der har lyst til at gøre en forskel og som trives i en travl hverdag med en høj grad af selvstændighed.

Scan Global Logistics, er en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder. Vi tilbyder individuelle transportløsninger indenfor vej-, sø- eller lufttransport til hele verden. Vi skræddersyer løsninger, der gør hverdagen mindre kompliceret for vores kunder.

Hvad kan du forvente?
Du bliver en del af et effektivt team, der hver dag yder en dedikeret og imødekommende support til en stadig voksende organisation i et internationalt miljø. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores processor og skabe den bedste brugeroplevelse for både interne og eksterne gæster. Et afvekslende job, hvor du selv kan være med til at præge din og teamets udvikling.

Teamet, du bliver en del af, er velfungerende, hvor samarbejde og faglig sparring er en prioritet for alle. Vi fungerer som servicepartner og supportfunktion for hele organisationen, og har samlet ansvaret for den daglige drift af huset.

Dine opgaver vil blandt andre omfatte:Vi søger til vores hovedkontor i Hvidovre en serviceminded Receptionist, der har lyst til at gøre en forskel og som trives i en travl hverdag med en høj grad af selvstændighed.Scan Global Logistics, er en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder.Hvad kan du forvente?
 • Modtage vores gæster, support til huset, back office opgaver samt diverse ad hoc-opgaver.
 • Kontakt til og daglig drift af leverandører af fx kontorartikler, rengøring, kontor- og inventarleverance, planteservice m.fl.
 • Skabe øget kvalitet i løsningen af en lang række serviceorienterede og administrative opgaver til gavn for både interne og eksterne gæster.
 • Medvirke til at skabe et godt, positivt og effektivt arbejdsmiljø.
 • Modtage vores gæster, support til huset, back office opgaver samt diverse ad hoc-opgaver.Kontakt til og daglig drift af leverandører af fx kontorartikler, rengøring, kontor- og inventarleverance, planteservice m.fl.Skabe øget kvalitet i løsningen af en lang række serviceorienterede og administrative opgaver til gavn for både interne og eksterne gæster.Medvirke til at skabe et godt, positivt og effektivt arbejdsmiljø.
  Hvad forventer vi?
  Hos Scan Global Logistics arbejder vi for at fremme en kultur, hvor Respect, Integrity, Entrepreneurship and Fun er en del af vores fælles hverdag. Vi forventer, at du kan identificere dig med vores dyder og arbejde i overensstemmelse hermed.

  Du har erfaring fra en reception og meget gerne i et internationalt miljø. Du motiveres af selvstændigt at kunne strukturere og prioritere egne arbejdsopgaver og du trives med at tage et ansvar.

  Du har let til smil og forstår at få vores gæster til at føle sig velkomne. Du har stærke kommunikationsevner på dansk og engelsk og flair for at arbejde i flere forskellige IT-systemer.

  Du er omhyggelig med alle opgaver, har et godt overblik og forstår vigtigheden af, at arbejde med detaljer inden for en lang række deadlines.

  Har vi fanget din opmærksomhed?
  Send os din ansøgning hurtigst muligt, da vi afslutter rekrutteringsprocessen, når den rigtige kandidat er fundet. Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte Thomas Nørgaard, EVP Group Property & Facility Management, telefon +45 4332 4660 eller besøge www.scangl.com.

  Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV.
  Hvad forventer vi?Respect, Integrity, Entrepreneurship and FunHar vi fanget din opmærksomhed?www.scangl.com


  Information og data

  Denne ledige stilling har jobtypen "Receptionist", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

  Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

  Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Receptionist
  • Hvidovre