Ufaglært kantine- og rengøringsmedarbejder på [xxxxx]

Frederikshavn

Frederikshavn Handelsskole søger en ufaglært kantine- og rengøringsmedarbejder pr. 1. august 2024. Der er tale om en stilling på 37 timer pr. uge

Frederikshavn Handelsskole er en selvstændig skole med handelsgymnasium (HHX), EUX, erhvervsuddannelse med gymnasialt niveau samt EUD, den erhvervsrettede erhvervsuddannelse. Desuden har vi en velfungerende kursusafdeling.

Vi huser også det kommunale 10. klassecenter samt Frederikshavn Kommunes Ungdomsskole, ligesom vi samarbejder med SOSU Nord, UCN og AOF Nordjylland om udbud af uddannelser og kurser i Frederikshavn.

Vi søger en medarbejder, der indgår i såvel vores pedel- og rengøringsteam samt vores kantineteam.

Vi søger en medarbejder, der er mødestabil, fleksibel, selvstændig, samarbejdsorienteret, serviceminded og har et godt humør.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med en varieret hverdag præget af mange skønne unge mennesker og kursister, og et personale, der hver dag leverer optimalt for skabe den største læring og den bedste service.

Aflønning efter gældende overenskomst.

Send din ansøgning til: [email protected] – hurtigst muligt og senest d. 14. juni 2024 kl. 12.00 (benyt vores digitale postkasse hvis du vil sende som sikker post: https://post.borger.dk/?logon=borger&function=inbox&mailboxid=29446). Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 25.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Rengøringsassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Rengøringsassistent
  • Frederikshavn
  • Fredag den 14. juni 2024