Rengøringsassistent søges

Risskov

SUNDPLEJEN ApS SØGER RENGØRINGSASSISTENT TIL DAGVAGT I AARHUS

Vil du være en del af et fantastisk team og hjælpe med at levere service i verdensklasse og skræddersyede løsninger til vores borgere. Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger dig, som er mødestabil, pligtopfyldende og yderst serviceminded. Det er vigtigt, at du kan lide at omgås mennesker og har et positivt og imødekommende humør.

Du vil blive tilknyttet teamet hvis hovedopgave er rengøring hos borgere. Som rengøringsmedarbejder hos SUNDPLEJEN ApS vil din arbejdsdag indeholde selvstændige rengøringsopgaver og du skal bidrage til, at der udføres rengøring af høj kvalitet

Der er tale om en stilling hvor man vil have udgangspunkt i Aarhus

Vi leder primært efter dagvagter til SUNDPLEJEN ApS i Aarhus. Der vil blive stillet bil til rådighed, derfor er kørekort også et krav, stillingen er på 30 timer/ugen.

Vi forventer at du:

  • Har sans for renlighed og orden
  • Er pålidelig og i stand til at udvise diskretion
  • Taler dansk
  • Er fleksibel og en teamplayer
  • Er villig til at fremvise straffeattest
  • Erfaring fra lignende job er en fordel, men ikke et krav

Ansøgning Kan du nikke genkendende til overstående og finder stillingen interessant? Så send din ansøgning og CV til [email protected] Ansøg gerne hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rikke Skovbjerg på telefon 22 97 97 15

Om os: Sundplejen ApS er privat leverandør af hjemmehjælp – praktisk hjælp og personlig pleje – til visiterede borgere i Silkeborg, Aarhus og Vejle Kommune. Virksomheden blev etableret i 2014 af Tina Demiraj. Vores kerneydelser er pleje, omsorg, aflastning, rehabiliterende indsatser, uddelegerede sygepleje og ledsagelse – samt hjælp til det praktiske. Vi har et ønske om at gøre en forskel for borgerne. Vi vil levere den pleje, der passer borgerne bedst – udført af mennesker med empati og omsorg for borgerne. Sundplejen ApS er drevet af hjertet og et personligt engagement.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Rengøringsassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Rengøringsassistent
  • Risskov
  • Mandag den 01. juli 2024