Rekrutteringsfirma

Account Manager til CarBuddii

Århus

 • Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg?
 • Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse?

CarBuddii

CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige. CarBuddii blev grundlagt på baggrund af en åbenlys mulighed for at hjælpe bilforhandlere med at digitalisere forretningsgange, reducere tidsforbrug, øge udbyttet af markedsføringen og dermed det, det hele handler om – at sælge flere biler.

CarBuddii er en flok af passionerede medarbejdere med stor erfaring indenfor udvikling af IT, og de brænder hver dag for at gøre en forskel for deres kunder og samarbejdspartnere.

Vil du med på vækstrejsen?

Det går godt for CarBuddii, men de står pt. og mangler en dygtig Account Manager til deres kontor i Aarhus. Du får 15 nye kollegaer, som glæder sig til at tage imod dig.

Din hverdag kommer til at bestå af mange forskelligartede opgaver, men dit primære fokus vil være opsøgende salg til det nordiske marked.

Arbejdsopgaver:

 • salgs- og pipelinestyring
 • salgsrapportering
 • involvering i udviklingen og opbygningen af dit fokusmarked
 • assistere onboarding-teamet
 • generel kundeservice og ad hoc-opgaver (de hjælper hinanden på kryds og tværs ved behov)

Du får masser af ansvar og indflydelse, og du kommer til at præge din egen stilling. Det er en fuldtidsstilling og du vil referere til salgsdirektør, Clifford Dyhr.

Du brænder for salg og har gerne kendskab til SaaS

Som person har du et positivt mindset, du er proaktiv i din opgaveløsning, og du går aldrig på kompromis med kvaliteten i dine opgaver. Du motiveres af resultater, ønsker personlig udvikling og er ikke bange for at lære.

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring fra salg, og har følgende færdigheder:

 • forstår de nordiske sprog – og samtidig begår dig på et højt niveau på engelsk
 • har erfaring med softwareværktøjer – eller har viljen til at lære det
 • er proaktiv og kan arbejde selvstændigt med telefonen som primært værktøj

Det er et stort plus, hvis du har erfaring fra bilindustrien eller med salg til importører, bilhuse eller værksteder. Samtidig vil sprogkundskaber i tysk og/eller hollandsk være en fordel, men ikke et krav.

Hvad tilbyder CarBuddii?

Bliver du en del af CarBuddii, kan du se frem til enorm grad af tillid, ejerskab til dine egne projekter og mulighed for at lære, udvikle og vokse både personligt og professionelt. Du kan se frem til gode betingelser, lækker beliggenhed og et rigtig godt arbejdsmiljø.

Du bliver en del af et professionelt, men uformelt miljø, hvor det gode samarbejde er en stor og vigtig del af hverdagen.

Vil du med på holdet?

Vil du høre mere om jobbet, kan du kontakte Kent på mobil 28 77 00 70. Send din ansøgning og dit CV via linket her på siden snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Sælger
 • Århus