Salgskonsulent - Esbjerg og Varde

Hele Danmark

Salgskonsulent til Danmarks bedste salgsstyrke – Esbjerg og Varde

Vil du repræsentere nogle af Danmarks stærkeste brands inden for drikkevarer og chips? Og er du klar til at tage dit salgs- og servicetalent med på landevejen?

Vi har brug for en ny kollega til vores team. Vi er en del af field force i Retail, og har brug for dig til at hjælpe med at pleje og vedligeholde de gode relationer til vores kunder i detailhandlen. Du får ansvar for at vores stærke brands præsenteres knivskarpt og indbydende for forbrugerne ude i butikkerne.

Bliv vores ansigt udadtil

Størstedelen af din tid bruger du på at hjælpe og servicere en fast gruppe af vores kunder, så vi får et godt salg i butikkerne.

I den løbende dialog med butikkerne skal du blandt andet drøfte, hvilke produkter der skal være på hylderne og hvordan salget kan optimeres.

Du får din egen kundeportefølje, som du skal besøge i en fastlagt turnus.

Du bliver en del af et stærkt og dynamisk team af erfarne, dygtige og rare kolleger, som alle referer til regionschefen.

Du får den bedste støtte

Du kommer rundt til kunderne i din firmabil på gule plader, og du får en iPad med alle de salgsværktøjer, du får brug for med under armen.

Vi sørger selvfølgelig også for, at du bliver oplært og er godt klædt på til at repræsentere Royal Unibrew. Og hvis du får brug for hjælp ude hos kunderne, er dine kolleger altid kun et enkelt opkald væk.

Vi søger dig, der:

  • har 1-2 års erfaring med salg fra dagligvarehandlen
  • har en professionel og serviceminded tilgang til kunderne
  • er god til at planlægge din tid og til at strukturere arbejdet
  • bor i området og har et gyldigt kørekort.

Derudover er du ikke bange for at tage fat, da jobbet er fysisk krævende.

Vil du med på vores rejse?

Så send en ansøgning ved at klikke på ”Ansøg” hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte regionschef Martin Blach på telefon 20 72 53 37.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hos Royal Unibrew får du branchens mest dedikerede, energiske og erfarne kolleger. Sammen bygger vi de bedste rammer for et job, der matcher netop din hverdag og dine karrieredrømme.

Royal Unibrew producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer. Vi er en sammenslutning af mere end 35 bryggerier og drikkevareproducenter fra hele Danmark, og er især kendt for traditionsrige, lokalt forankrede brands som Faxe Kondi, Egekilde, Royal Beer, Ceres og Odense Pilsner samt partnerbrands som Pepsi MAX og Heineken.

I dag er vi Danmarks andenstørste drikkevarevirksomhed. Vi startede rejsen i 1856 og har stadig i dag et stærkt kommercielt fokus, en klar vækststrategi og en ambitiøs bæredygtighedsstrategi - både herhjemme og internationalt.

Du får over 1500 kolleger i Danmark og mere end 2700 kolleger uden for landet i bl.a. Finland, Italien, Frankrig, Norge, Canada, Holland og de baltiske lande.

Hos os er du med til at udfordre rammerne for bæredygtig produktion og distribution. Du er med til at sikre et bredt udvalg af drikkevarer, vi kan mødes om – på dansegulvet, i 3. halvleg eller over et måltid – samtidig med at du er med til at styrke dansk sport, musik og foreningsliv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger