Rekrutteringsfirma

Erfaren Software developer, CarBuddii

Århus

Få yderligere info om stillingen
Vil du arbejde med cutting-edge teknologier på en banebrydende SaaS løsning til autobranchen? CarBuddii er en fremadstormende agil it-virksomhed i et fedt kontormiljø i hjertet af Aarhus, hvor de laver både backend, web og mobile app-udvikling.

CarBuddii – brugervenlige redskaber til bilbranchen
Som softwarevirksomhed sælger CarBuddii ekstremt brugervenlige og kvalitetssikrede løsninger til bilbranchen. Der fokuseres hellere på at lave features lækre og veldesignede end at lave samlebåndsarbejde, og de er stolte af deres produkter. Du får rigtig dygtige og hjælpsomme kollegaer med stor erfaring indenfor både udvikling og strategi i bil- og softwareindustrien, og de brænder for at gøre en forskel.

Agil virksomhed med fokus på kvalitet
Hos CarBuddii er du med til at præge både udviklingen af din egen stilling, men også hvordan vi arbejder med vores produkter og som team. Oveni det får du også gode og søde kollegaer, som har fokus på det faglige fællesskab, og som byder dine kompetencer og din mening mere end velkommen. Vi har en god kultur med stor fleksibilitet, mulighed for at tage en hjemmearbejdsdag, få regler og en humoristisk omgangstone.

Hjælpsom udvikler med værdierne i orden
Der er flere indgange til denne stilling, men vi forestiller os, at du har en baggrund som f.eks. softwareingeniør, datamatiker eller lignende, men dog med minimum 3 års erhvervserfaring. Du bliver primært backend-udvikler, men der er også rig mulighed for at prøve nye ting og teknologier af. Derudover er du klar til at hjælpe dine kollegaer, hvor du kan. Du skriver og taler dansk og engelsk.

Du har erfaring med

  • C#
  • .NET
  • Entity Framework Core

Men kommer også til at arbejde med:

  • Docker
  • SQL
  • Test automation

Derudover bruger CarBuddii en masse moderne teknologier som blandt andet Angular ASP.NET, SignalR, Swagger, ElasticSearch, Azure Portal og Azure DevOps.

Er du interesset?

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Kent Fredslund Pedersen, på tlf. 28 77 00 70.

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning og dit CV via linket her på siden.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Få yderligere info og kontakt på Kleven & Partners Rekruttering's hjemmeside: klik her......
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Århus