Social- og sundhedsassistent til Møllehøj

Greve Kommune, Greve


SSA, teamplayer og omsorgsekspert søges til Kløver-lyng gruppen på Møllehøj Plejecenter.

Vi bor på Møllehøj Plejecenter i Kløver-lyng gruppen. Vi mangler en social- og sundhedsassistent til at varetage plejen af os om aften og de søde medarbejdere har brug for en ny kollega.

Gruppen består af 3 leve-bo miljøer, hvor der bor 24 mennesker med komplekse handicaps og demens.

Personalet arbejder målrettet med, at vi beboere nyder vores ophold her og særligt i vores fællesmiljø, da det jo er en del af vores hjem. De arbejder derfor med personcentreret omsorg, hvilket vi er rigtig glade for og vi er glade for, at invitere dem ind i vores hjem.

Hvis du er bange for at mangle faglige udfordringer, kan du pakke bekymringerne væk. Vi har nemlig brug for hjælp til alverdens ting og sager, så der er rig mulighed for at få brugt dine faglige kompetencer og dygtiggøre dig. I teamet er der flere social- og sundhedsassistenter, så du vil have gode muligheder for faglig sparring og tid til dine sygeplejefaglige opgaver. Faglig kvalitet prioriteres højt, også i aftenvagten, og det nyder vi beboere godt af, da det sikrer mest livskvalitet for os.
Personalet mødes til triagemøder, hvor de får et overblik over os og dagens opgaver, således kan de tidligt opspore begyndende sygdom og selvfølgelig hilse på hinanden og få en god start på vagten. De arbejder også struktureret med ”I Sikre hænder”, og de er derfor rigtig gode til at forebygge tryksår og sikre at vi får den rigtige medicin og god ernæring.
Vi har en fysioterapeut ansat i huset, som har særligt fokus på ergonomi og hjælpemidler. Ligeledes har vi egne sygeplejersker, som der løbende er sparring med.
Personalet render altid rundt med deres tablet som de skriver en masse på, så du skal også være fortrolig med faglig dokumentation, for at højne patientsikkerheden og sikre en god pleje døgnet rundt.

Vi elsker mad! Vi er så heldige, at der er køkkener i leve-bo miljøerne og du vil derfor have stor indflydelse på hvad der serveres. Vi går op i, at maden er, som du selv ville spise den og servere for dine gæster. Vi prioriterer friskhed og god kvalitet i vores mad og forventer du sætter en ære i at tilberede et lækkert måltid til os.

Personalet er glade for at gå på arbejde og arbejder løbende på at forbedre arbejdsmiljøet, til gavn for os og deres kollegaer. Vi leder derfor efter den helt rette medspiller til holdet. Vi søger en god kollega til dem, som vil være med til at bidrage til den gode stemning og hjemlig hygge. Afdelingsleder Bettina har lovet, at du får introduktionsperiode som er tilpasset til dig og en mentor i dette forløb.

Bettina fortæller at ansættelsen er med tiltrædelse 1. juli. Hvis dette ikke passer dig, så ring til hende, hvis vi synes du er den rette, finder vi ud af det.
Ansøgningsfrist d. 27. maj, samtaler afholdes løbende.
Vi tilbyder 28 timer i aftenvagt med weekendarbejde hver 2. uge, onsdag og torsdag, samt lige weekender.
Løn efter gældende overenskomst og kvalifikationer.
Ved ansættelse i Greve Kommune, er det et krav at ringe efter referencer, det gør Bettina selvfølgelig kun efter aftale med dig. Du skal også fremvise din straffeattest.

Du er meget velkommen til at ringe til afdelingsleder Bettina (tlf. 20 55 09 89) hvis du vil høre mere. Hun giver dig gerne en rundvisning og en uformel snak, da jobskifte er en stor beslutning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

De varmeste hilsner fra beboerne i Kløver-lyng gruppen


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Greve